Money, money, money

Elände. Jag gillar inte pengar. Eller, rättare sagt, jag gillar inte att inte ha pengar.

Jag har faktiskt satt in en annons på blocket.se där jag söker foderhäst eller plats som medryttare. Fick ett svar på mailen idag, en tjej i Skara som ville sälja sin häst, men ev.kunde låna ut den på foder. Så här skrev hon:Vi har ett korsningssto av halvblodstyp på 1.65 som är sparsamt riden. Hon är 9 år. Hon kan inte riktigt bära sig med ryttare i trav och galopp, hon söker mycket stöd i handen. Hon har bara en nackdel och det är att hon kan backa och resa sig 10-20 cm om hon inte fattar vad man vill eller blir rädd, samt vid lastning (står bra väl på transporten). Hon är trevlig att ha och göra med i övrigt kan vara ensam i hage och stall. Van vid barn och hundar. Hon är nog en enmans häst egentligen och vi hinner inte med henne tyvärr. Hon finns utanför Skara. Kom gärna och hälsa på.

Pris 8000 kr bvsa. Vi kan tänka oss att lämna på foder men vill helst sälja och hon är ju inte dyr. Kan vara tråkigt att jobba upp hästen och sedan bli av med henne! Ingen utrustning finns då vi lånat det vi har nu.Okej, jag erkänner att en "problemhäst" kanske inte är det smartaste som första häst, men jag kan inte rå för att jag blir sugen ändå. Det är dessutom en billig häst, oavsett man har den på foder eller om man köper den. Sedan tillkommer ju sadel, träns, grimma, o alla sånna småprylar.

Och ja, jag erkänner att jag inte har ekonomi till att ha en egen häst nu, utan det får (tyvärr) vänta tills jag skaffat mig ett jobb, eller iaf en stabil ekonomi. Det är verkligen inget jag kan säga om läget just nu.

-----

På fredag spelar Winnerbäck i Huskvarna. Det finns biljetter kvar, det har jag sett, men i ärlighetens namn undrar jag om min kassa ekonomi kan täcka en konsertkostnad. Men va tusan, jag får väl ge tusan i att äta i en månad då, det blir nudlar och vatten hos näsbergs. För jag VILL se Winnerbäck. Vill, vill, vill!

Dagens ungdom...

Vissa saker får mig att känna mig lastgammal även fast jag bara är 21. "Dagens ungdomar" är en av dom.

För det första, klädstil. Jag hade INTE bygel-bh och stringtrosor när jag gick på låg- och mellanstadiet. STRINGTROSOR! Vansinne. Eller tröjor som visar hela magen, lågt skurna byxor, tighta dessutom. Icke!
När jag var i den åldern gick jag omkring i t-shirt och mysbyxor - lekkläder. Oömma kläder, så man kunde vara ute på rasterna och härja, utan att behöva oroa sig för kläderna. Även att barn (?) som inte är speciellt gamla ränner runt på stan, übersminkade och kläder som ser ut att vara tagna från "Vivians" tidiga garderob i Pretty Woman. (Ja, hor-kläder). Vilka föräldrar går med på att låta sina barn gå ut klädda så? Visst, man kan inte bossa över barnen till 100%, men lite koll borde man väl kunna ha??Kvällens chock, och det som utlöste att jag måste skriva denna bloggen, var ett "inlägg" i en artikel på Aftonbldet.se. Detta nedan var vad jag hakade upp mig på:

_________________________

"Emma: På fester vill man göra det så att folk hör
Jag är snart 17 och för min egen del så är det så här. Det blir en hel del killar när man inte har pojkvän. På fester är det vanligt att man hamnar i säng med nån och det har lite status att göra det så att folk ser och hör. Ibland så har man ångest efteråt."

_________________________


Först och främst: "Det blir en hel del killar när man inte har pojkvän." Läskigt.
Okej, det är väl kanske inte ovanligt att man är sexuellt aktiv när man är 17, jag hade min första pojkvän när jag var 17, så just det säger jag inget om. Det jag hakade upp mig på var just det att det blir EN HEL DEL KILLAR när man inte har pojkvän. Och även nästa mening: "På fester är det VANLIGT att man hamnar i säng med nån....."

Alltså, det här kommer låta elakt, och det är inte min mening... Men är det verkligen så konstigt att många unga tjejer blir kallade horor, slampor, madrasser osv. På den här tjejen låter det ju som att det är vardagsmat att "bete" sig på det sättet. Jag säger inte att man måste vara 40 år och oskuld för att vara en bra människa, absolut inte, men som hon skriver; "...det har lite status att göra det så att folk ser och hör." VARFÖR? Vad har andra med det att göra? Och varför är det status? För mig är det helt ofattbart. För det första skulle jag inte vilja att andra ser eller hör när jag har sex, och för det andra skulle jag inte vilja se eller höra när några andra har sex heller! Sann idioti....Sist men inte minst. Kondomer för barn. Målgrupp: 13-16 år. Okej, det är bra att det finns skydd OM de nu skulle ha sex, men personligen tycker jag att åtminstone 13-15 är för ungt för att ha sex.
Se där, nu kände jag mig som en gammal stofil igen.

Nej, mycket ha ändrats sedan jag var liten. Och jag säger gladeligen att jag är lycklig över att jag växte upp just då, och inte nu, för det är jag. Verkligen.

Shit vad jag känner mig gammal....!

Det där med kärlek

"Det är lika svårt att dölja att man är kär som att man är full!"
Matilda i Bröllop och jäkelskap

Min schizofrena sida

Jag har nog två personligheter när allt kommer omkring. Jag har "normala" Erika och jag har Bil-Erika. Sedan, om jag tänker efter så har Bil-Erika en hel del schizofrena sidor med. Kan-du-inte-parkera-din-jävel-Erika, Lär-dig-använda-blinkers-för-tusan-Erika och Men-gasa-nån-gång-då-Erika är tre av dom mest framträdande personligheterna. Som ni kanske förstår så är mina alternativa personligheter en smula aggresiva. Eller ja, iaf lättretade.


Kan-du-inte-parkera-din-jävel-Erika säger:
Jag retar mig så fruktansvärt på folk som inte kan parkera som folk! Kan vara att dom ställer sig så dom tar upp två parkeringsrutor i onödan, eller kanske att dom parkerar så att dom blockerar körbanan så man inte kommer förbi. Eller varför inte dom totala idioterna som parkerar in dig på en överfull parkering så att du har bilar helt och hållet runt om mig. IDIOTI.

Lär-dig-använda-blinkers-för-tusan-Erika säger:
Det här med hur man ska blinka i rondeller kan vara lite klurigt. Men egentligen, SÅ klurigt är det inte.
När du ska till höger: Blinka till höger.
När du ska rakt fram: Blinka INTE när du kör in i rondellen, men blinka höger när du ska ut ur den.
När du ska till vänster: Blinka vänster när du kör in i rondellen, och blinka sedan höger när du ska ut.
(Ja, jag vet att man kör i cirkulationsplats och inte rondell, men i don't orka skriva) Så har iaf jag lärt mig. Och som sagt, SÅ krångligt är det faktiskt inte. Men sedan har vi det med vanliga korsningar, speciellt om det är mkt trafik. Det är inte jobbigt, det kräver inte överdrivet mkt koncentration, och det är inte svårt. Try it.

Men-gasa-nån-gång-då-Erika säger:
Allvarligt talat, varför köra långt under tillåten hastighetsgräns? Nu räknar jag inte med dom som köra lastbil, husvagn, släp eller sånt, dom som inte har så mkt val, utan jag menar allmänna trafikanter. Som att köra 50 på en 90-sträcka. Varför? Eller ännu värre, att ligga och snigla på motorvägen! Så länge det är två filer och man sniglar i högerfilen så kan jag gå med på det. MEN,  om du påbörjar en omkörning så kan du väl för guds skull GASA så att du kommer förbi nån gång. Och nu när det dessutom är semestertider med miljarder husvagnar och utländska bilister på vägarna. Jisses. Vissa utomlandare använder dessutom vänsterfilen som snigelfil. GAAASAAAA för bövelen!Nu kanske inte du tycker att jag är lämplig som bilist. Men det är roligt att köra bil! Oftast iaf. ;-)

Jag är inte så badsugen längre... :S

Svettigt värre. Jag går runt dagarna i ända och bara längtar efter ett dopp i nån sjö nånstans, eller kanske Vättern. Men....

Kolera
om man badar i Östersjön, insjöar eller åar om man har småsår.
Badparasiter som finns i hela landet.

Ärligt talat, jag tror jag stannar i badkaret... =S

Omskuren

Vet inte vad jag ska skriva om det här riktigt, men jag tycker det var intressant och bra skrivet. Läs du med vettja. Det är värt det.

Omskuren

KLANTARSLE!


Åhh, sann idioti. Jag är idioten.
Jag är väl medveten om att det är betalparkering på hela mitt bostadsområde (snåla jävlar som inte har en gratis besöksparkering). Och som ni vet så har jag ju fått låna Davids bil. Igår tog dock parkeringspengarna slut. Jag var dö-fattig, kontot berättade -40kr. Kunde inte ens ta ut en hundralapp och växla. Så, jag la i mina sista slantar i parkeringsuatomaten och fick parkerngstid till typ 03-04 på natten.

Imorse när jag kom ut så hade jag fått en sån där liten söt lapp på rutan, ni vet en sån där som vi alla älskar. 300 kronor i böter. Heja heja! Och vilken tid hade de varit där? 05.08. Morgonpigga jävlar.

David erbjöd sig att betala bötern. Älskade David. Väldigt snällt, men herregud. Har jag inte betalat för parkeringen så får jag ju skylla mig själv, och då blir bötern MITT ansvar. Det är för mig en självklarhet. Och som tur var så satt pappa in en liten slant på mitt konto igårkväll, så det var ju lite skönt med den tajmingen.

Funderar seriöst på att skaffa mig en parkeringsplats här uppe, även fast jag inte har ngn bil (än). Men jag menar, det känns jobbigt nu, jag vill ju tex att David ska kunna komma hit utan att behöva tänka på om han har någon växel till parkeringsautomaten eller inte. Eller så man ska slippa gå ner och fylla på om man "råkar" stanna inne längre än planerat. Så knöligt! För jag menar, hur mkt kan det kosta? Ngn hundralapp i månaden kanske? Hellre det än att fippla med småmynt hela tiden, alternativt riskera 300kronorsböter med jämna mellanrum.

idioti

Besök!

Joanna frågade vad jag ska göra den 14/10. Det hade jag inget svar på, och undrade varför hon frågade.

"jag o magnus tänkte komma o hälsa på dig då..gå på HV71- Modo  ;-)"

Det tycker jag låter som en alldeles underbar idé! Åhh, längtar redan nu, va roligt det vore, med ytterligare lite norrländskt blod i jkpg! Även om det bara är någon dag eller så.
Och sedan är det ju aldrig fel att se modo vinna heller.... ;-D

Vill, vill, vill, vill!

Extreme Home Makeover

Jag har nog sagt det förut, men jag gillar verkligen det programmet.

Jag gör en fuling, och jämför det med Svenska program som Roomservice och sånna program. Förut gillade jag dom med, men... I dom svenska programmen är det mest människor som redan har det ganska bra, som bor i en helt okej lägenhet i huvudstaden, som tack vare dessa renoveringar ökar värdet på sin lägenhet.
EHM
Visst, värdet ökar ju självklart för familjerna i EHM med, men skillnaden är hur det såg ut "före". Det är familjer som VERKLIGEN behöver hjälp. Det kan vara familjer som mist en familjemedlem, någon som är sjuk, döv, blind, osv, som får ett hem som är anpassat efter dom själva. Eller kanske ett större hus till en stor familj på 6-7 pers, som tidigare bodde i ett pytte-hus och inte hade några egna utrymmen alls. DET är vad jag gillar med EHM. Dom hjälper människor som behöver HJÄLP, inte människor som bara vill öka värdet.

Och att sedan se glädjen hos familjerna när dom kommer tillbaka och får se sina nya hem.... Fantastiskt. Jag saknar ord. Jag blir alltid lika glad... =)

Handsfree

Inviger min handsfree till mobilen just nu! Köpte ju ny mobil i februari, men eftersom jag inte kört så mkt bil här i jönköping så har jag inte direkt haft ngn användning för det. Handsfree alltså. Nu plockade jag iaf fram den när jag pratar med David, så att jag kunde skicka sms och prata i tele samtidigt. fiffiga grejer. Bra ljud i den iaf!

Visingsö Tornerspel

Här är nånting jag skulle vilja gå på. Visingsö Tornerspel. Vore coolt! Verkar roligt iaf, speciellt själva torneringen. Fast marknaden är säkert rolig med. David och jag har pratat om att åka dit iaf. Det är ju inte långt härifrån, och det var inte så fasligt dyrt heller. Så det hoppas jag blir av =)

---

Nu: Ett nytt sova-försök. Wish me luck

Det är en klok syster jag har

Kikade in på min systers sida på Nightlife nyss. Kloka saker hon skrivit där. Hon lär knappast ha kommit på dom själv, men roliga var dom.

"Åldern spelar ingen roll
om man inte är ost"

"Min största misär i livet just nu är vetskapen om att jag aldrig kommer att kunna hångla med mig själv. "

"Det enda jag vet om ljusets hastighet är att det kommer för fort på morgonen."


-To be or not to be-
-To be is to do-
-Do be do be doo-
Hon är cool min syster. Saknar henne faktiskt.(Saknar mor och far med. Och mostrarna. Och hästarna. Hemresa 8/8. Gött. Men då kommer jag sakna David istället. Skrutt då. Men men, det är ju bara en vecka!)

Det där med giftemål

Tro nu inte att jag själv går i giftastankar bara för att jag träffat en fantastisk kille. För så bråttom har jag verkligen inte.

Dock läste jag en artikel på Aftonbladet.se alldeles nyss som handlade om själva frieriet. Och då börjar man ju fundera lite. Jag vill gifta mig. Ingen brådska alltså, men nån gång! Oavsett om jag hinner bli 50 innan det blir dags så vill jag hitta min drömman (om jag inte redan hittat honom vill säga *fniss*) och gifta mig. I kyrkan. Drömscenariot vore ju det gamla "klassiska". Ett romantiskt frieri, ni vet, som i filmerna. Killen går ner på knä och själv är man helt i upplösningstillstånd. Fast samtidigt, när jag tänker efter, det är inte hela världen.

Det jag däremot INTE vill, är att giftemål ska vara en lösning. Typ som "jo men då vi väl lika gärna gifta oss"-resonemang. Jag vill gifta mig när jag är så galen i en människa så att jag inte vill vara ifrån honom, eller alltså, just det att man vill leva med honom resten av livet. När det är ens allra starkaste känsla.

Jag vill vara kär (Ja, det är jag nu. Wonderful David. Men man ska skynda långsamt. Skulle aldrig falla mig in att tänka giftemål efter enbart en månad...!!), jag vill gifta mig, jag vill skaffa barn, ha en familj, och jag vill bli gammal med min min man, våran kärlek. Finns det något sötare än gamla människor som varit kära i måååånga år, och som fortfarande är tillsammans och kära. Pensionärer som går hand i hand. Det är vad jag vill. Vara gammal och kär.pensionärer


Måste bara posta en bild som är så kul... David och jag skrattade gott åt den. "Det där är vi i framtiden" sa jag. "För du får ju köra med släp". Haha =)

Lite roar dom små, det var då allt så sant som det var sagt.. =)

Välkommen hem

Jag undrar om det är mina katters välkommen-hem-matte-ritual att bita mig i tårna. Just nu ligger dom och gnager på varsin fot. Tur man har strumpor på sig!

David är ute och kör cross nu tillsammans med en kompis, så jag fick låna hans bil. Nu har jag ÄNTLIGEN handlat, känns som det var på tiden. Inte för att det var speciellt akut, jag har ju inte ätit hemma på nästan en vecka. Men nu börjar ju David jobba igen lite mer "normalt", så då blir det nog inte lika mkt tätt mellan träffarna som det varit den här veckan. För det, kära vänner, har varit mycket, och det har varit undebart. Är glad att jag har träffat en sån bra kille.

Nu är David, Samuel (cross-sällskapet) och Micke på väg hit, så jag ska ta och avlägsna mig från datorn och gå ner till parkeringen =)

Ciao!  

Va trött jag blir....

Nu ha jag varit bortskämd med att sova med David flera nätter, och jag har sovit som.... jag vet inte vad, men jag har sovit fantastiskt bra. Sen kommer man hem, ska sova ensam i sin egen säng, och helt plötsligt är man tillbaka i gamla vanor igen. No sleep. Idioti.

Jonas, som svar på din kommentar till tidigare inlägg:
Jag vet att det låter skumt... :) Men för mig har det varit helt främmande, speciellt med tanke på mitt ex. Han var verkligen anti-offentligt-gosande. Gick typ 2 meter framför mig när vi var ute och sådär. Och därför uppskattar jag David väldigt mkt, hur han är, vad han gör, allt han säger, och hur han beter sig. Dejvid is great!

----

Mmm jo, jag önskar jag kunde sova. Såååå trött!

Hemma igen

Tillbaka på Hulan igen. I min ensamhet. David är hemma hos sig. Vi har varit med varandra mkt nu! Sovit tillsammans massvis. Och kramats massa massa. Och en sak som jag älskar, det är att han inte är rädd för att krama eller pussa mig när vi är ute bland folk. Det känns inte som att han skäms för mig. Fantastisk känsla, har nog aldrig varit med om det förut.

Så, David, jag antar att du läser det här förr eller senare, jag tycker om dig vansinnigt mkt. Kom att tänka på en liten textsnutt från en Lars Winnerbäck-låt som känns smått passande...

"Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig."

Ja, det känns passande. För övrigt en ruskigt bra låt. "För Dig" heter den, om någon undrar..

Chefen ligger här nere och gnager på mina tår. Dom är söta mina små kissar. Jag har tur som har tre så underbara pojkvänner. Två fyrbenta och en tvåbent. Tycker om. Hur som helst, när jag åker hem till Sundsvall i augusti så ska David eventuellt vara kattvakt. Bo här i min lägenhet. Då får han även nära till jobbet =) Eller ja, närmare iaf =) Skönt att han gillar katter. Verkligen gillar, han är så söt när han gosar med sin egen katt. Ja alltså, sin katt som bor hos hans föräldrar.

Hmm, börjar kanske bli på tiden att boka biljetterna till Winnerbäck-konserten i Huskvarna. Jag SKA gå, det är bara så. Phaämma åker till Sundsvall imorn för att gå på Lassekonsert. Lyx. Du får ge en recension sen Emi!

Nu ska jag kolla på lite bilder från förr i tiden känner jag. Inte SÅ mkt förr i tiden, bilder som jag har på datorn bara. Me like. Sen blir det sova. Trött är jag!

Good night people

Nej, jag har inte försvunnit.

Rätt roligt. Man försvinner från MSN ett par dagar och vips börjar alla tro att man försvunnit från jordens yta! För det har jag iaf inte gjort. Jag har varit med wunderbar David nästan dygnet runt sen kanske... fredags eller nåt. Har varit hur hrligt som helst kan jag berätta. Massa mys, en hel del badande (skönt ju, sååå varmt!), kollat på film, grillat, och lite annat smått och gott.

Är hos David nu med. Trivs med honom.

"- Du är min kille du
- Ja, det kan du ta och skriva upp!
- Ja, det ska jag göra med. Jag ska skriva det i bloggen"

David är min kille! MIN!

Vi satt och kollade på stugor, tomter och gårdar igårkväll. Tokmysigt. Jättefina gårdar finns det. Och i norrland är dom billiga. David blev sugen. Hihi =)

David har nu fått adressen till min blogg iaf. Och han har läst med. Han tyckte att det stog väldigt mkt om honom, men det var inget negativt. Verkade som att han blev lite glad att jag skrivit rätt mkt om honom. Han tog det som en 'kärleksförklaring'. Gulligt =)

Nej, nu ska jag surfa in lite på blocket tror jag. Ikka vill ha häst! Eller iaf nån sköthäst, medryttartjofräs eller nåt. Tänka sig vad härligt det vore....!

Nu börjar det likna nånting!

Idag har jag shoppat! En bokhylla blev det, "Flärke" från IKEA förstås. 169 kr. Sedan träffade jag Jocke en sväng, och köpte ett soffbord av honom 50 kr och en tialott (färdigskrapad, 10kr vinst. Orkade inte lösa ut den. haha). Hade ju som sagt lånat Davids bil idag, så det gjorde det hela möjligt. Har även köpt fläskfilé som ligger och tinar nu, jag ska bjuda Dejvid på mat imorn tänkte jag. Han har ju bjudig mig när vi varit ute i lastbilen, så det minsta jag kan göra är ju att bjuda tillbaka. Fick (tog) ju mors inomhusgrill när jag flyttade, och den är bra den. Tycker jag. Så imorn blir det grillat hos Näsbergs på hulan! Gött.

Nu tror jag att jag ska vila lite. Är helt färdig efter mitt möbelbygge (plus att det inte varit så jättemkt sovande de senaste nätterna. fast det jag sovit har varit bra), och sedan ska jag ju iväg och hämta David i Kaxholmen. Kaxholmen. Kaxholmen. Jag tycker det är ett roligt namn =) Kaxholmen. Sött.

Korta bloggar nuförtiden

Ja, det var länge sedna jag skrev ett långt "innehållsrikt" inlägg. Känns som jag mest skriver om David nu för tiden. Och småsaker som täcker ungefär 2-3 meningar, max.

Idag har iaf Robbie och Martina varit här en sväng, Robbie borrade lite.Skulle ha borrat med, men borren gick i förtidspension. Så robbie ska köpa nya borr (allvarligt talat, säger man verkligen så??), och sedan återvända och fixa resten. Skönt att ha goda vänner =)

Har även hållt på och bråkat med min brännare. Har sabbat 4 Traxdata-skivor till ingen nytta, bara för att bränningen sket sig. Evil. Robbie rekommenderade en simulationsbränning, men även den sket sig. Fattar inte vad det är för fel. Stoppar jag däremot in en FUJI-skiva så funkar det utan problem. Annoying shit. Min förklaring är att min FUJItsu Siemens-dator föredrar FUJI-skivor framför andra. Nån som har en annan vettig teori?Bästa kommentaren på länge: (hör till inlägget "Jag tycker inte om...")

Postat av: joanna
hmm jobbigt..kanske är en timråit som byggt väggarna-- hoppas det löser sig iaf..annars får du och david ha varsin på sig
2006-jul-12 @ 10:12:14Det var då allt så sant som det var sagt.
Nu ska jag dricka en cola, för jag är törstig.
Hejpa

Det vore ju helt lysande!

Systern kanske kommer hit i helgen! Vore hur kul som helst ju! Hoppas verkligen det blir av, det vore grymt. Då ska hon få träffa David med, han tyckte att det vore roligt med =)
Vill vill vill!

Era jävla svin....

Sånna här människor vill jag bara... göra nåt elakt med. FY FAN!

"Djurplågare härjar i skåne"

Jag tycker inte om...

Betong. Fy för betong, det ska bara krångla. Evil. Jag som ville sätta upp mina modo-tröjor på väggen, men inte tusan får det när jag inte kan använda häftstift eller nåt annat nålaktigt att sätta fast dom i väggen med. Tejp lär ju knappast funka. Elände.

Duktig ikka!

Idag har jag varit duktig! Eller ja, iaf nu på kvällen. Men det är bättre än ingenting va?

  • Diskat.
  • Städat badrummet. Skurat badkar, handfat och toalett, och svabbat av golvet.
  • Skruvat upp gardinstången i vardagsrummet, och satt upp gardiner som jag hittade i en kartong.
  • En halvhjärtad ommöblering. Flyttat divanen och byrån. Har en tanke nu hur jag kan tänkas vilja att det ska se ut.
 
Imorgon ska jag:
  • Åka till vårdcentralen. Och inte missa bussen den här gången.
  • Köpa en längre antennsladd.
  • Dammsuga.
  • Skulle VÄLDIGT GÄRNA vilka köpa byrån med, och montera ihop den. Men jag behöver Davids hjälp för det. Ska fråga om han inte kan tänka sig att hjälpa mig med det innan jobbet, om han har nån stund över. Han ska nämligen tvätta bilen och städa den invändigt imorn.

Och Phaämma hade oxå städat idag läste jag.

Undrar om det är nåt städvirus som går?

Vakum i huvudet

Det finns inte mkt i mitt huvud nu. Eller så finns det massor, bara det att jag tryckt undan det mesta. För det enda som ploppar upp hela tiden är: David, David, hur jag ska möblera, David, lite film,David, David, lite musik, David, David, sova, David, David, bokhyllan jag ska köpa, David, katterna, katterna, katterna, David, ekonomin, David, och hemresan. Fullt upp? Jomenvisst. 

Typiskt då.

Jag som var så sugen på en macka, och så när jag tog fram brödet så var det alldeles mögligt. Urk. Destination sopkorg blev det. Såå, nu ska jag kolla klart på So you think you can dance och sedan ska jag promenixa bort till affären. Eller kanske ta racer-cykeln, jag får se. Måste pumpas, så jag måste hitta pumpen med isf.. =) Men men, det löser sig alltid.

Sommarens första myggbett!

7/7 2006. Sommarens första myggbett. Jodå, rätt okej ändå.

Igår blev en LÅNG dag. Verkligen LÅNG. David hämtade mig vid 5.30, och vid 6 rullade vi iväg från Arla i Jönköping. I gamla EON. Företagets äldsta och skruttigaste bil. Den enda utan AC, som jag fattade det. Wunderbar, det är ju en sån sval och behaglig sommar vi har. Doh. Nejdå, men det gick bra. Men som sagt, en lång dag blev det. Vi var tillbaka i Jönköping kl 21. Kunde dock inte lossa eftersom det var knökfullt inne på Arla, så bilen fick stå lastad över natten.

David har köpt en cross! Så när vi var klar för dagen åkte vi ut till Tenhult och hämtade den. En Kawasaki är den, snorgrön. Haha, stencool. Han tycker att jag med ska köra den, menne... vi får väl se med den saken =) Vi körde ut den till hans föräldrar iaf. Hans pappa var inte helt nöjd med köpet. Han tyckte nog det var för mkt impuls, och att det var en cross han hade köpt förbättrade ju inte saken. Davids mamma verkad einte lika negativ iaf. Märkte att David blev purken eftersom hans föräldrar (ja, mest hans pappa då) var så negativ. Ställde in den i garaget iaf, och sedan begav vi oss hemöver. Svängde in på shell och åt en korv, och sedan åkte vi hem till honom och sov. Lampan släcktes 00.45. Lång dag, indeed.

Länge sedan jag sovit så bra som dom nätterna jag sovit hos David. Jag sover som en stock, helt otroligt skönt.

Lördag morgon. Upp igen vid 6. Låg i sängen och gosade och vaknade lite, sedan åkte vi hem till mig och kollade till katterna. Efter det var det dags för Arla igen. 7.30 rullade vi iväg den här gången, destination Alingsås - Göteborg. Bättre bil idag med. AC, och en grym stereo. Trummis-davve som sitter och diggar som tusan. Jag kan bara skratta åt honom när han är igång som värst, han ser så kul ut =)) Härligt!

Dagen gick kalasbra ända tills vi kom tillbaka till Jönköping. Då började det att strula. En lasbil som inte ville släppa bromsen. Ett tank-kort som spärrades. Ett kylagregat (heter det så?) som inte ville starta. Färdkort som blåste bort. Stackars David, han som ville hem tidigt så han kunde köra crossen. Vid 18.30 kom vi därifrån. Stupade i sängn direkt när jag kom hem och sov en timme. Skönt, skönt, skönt. Nu ska jag kolla lite på tv, och sedan ska jag ringa Dejvid.

Tschüss!

Alter Bridge

Har sedan många år tillbaka lyssnat på ett kristet hårdrocksband som heter Creed. Ett av mina favoritband. Häromdagen kom jag på att det var alldeles för länge sedna jag lyssnat på dem, så jag laddade hem lite blandad kompott. Fick en mapp som hette Alter Bridge, och jag funderade om det kunde vara ett album jag missat. Sökte på nätet, och hittade Alter Bridge's hemsida. Insåg att Creed inte längre finns (jag lyssnar på musiken, men är inte insatt i gruppen), utan nu har några av Creed-arna gått vidare och bildat Alter Bridge. Och musiken? Lika fantastiskt bra som Creed. Har blivit helt såld på låtar som Broken wings, och Burn it down.

Har många gånger sagt att det enbart är Lars Winnerbäck jag kan tänka mig att betala för att se som "enstaka konsert" (dvs inte som Gatufesten, Yran, Hultsfred osv), men nu har jag tänkt om. Jag skulle gladeligen betala för att se Creed / Alter Bridge.
.
Alter Bridge

Bästa uppfinningen EVER.

Handfläkten jag köpte för några veckor sedan måste vara årets bästa köp! Skulle någon se mig just nu skulle dom nog skratta gott. Jag har satt fläkten i urringningen :D Så det fläktar på ansiktet hela tiden. Ljuvligt, I tell you.

Fick sms av David förut. "Jag gillar dig... Puss". Gulligt! Han kommer hem ikväll, han saknade mig sa han. Och jag saknar honom med. Mer än jag trodde att jag skulle göra. Tokigt. Men mysigt.

Fucking jävla hosta

Lite tjurig är jag. Hostar så in i ... att jag inte kan sova. Dumma David. Han som smittade mig. Dumma. Fast... Äsch. Kan inte vara sur på honom. Han är söt. Dumma hostan. Ja, just, så. Dumma dumma hostan.

Hur som helst så har jag bokat biljett till Sundsvall tur och retur nu iaf. Mor min fyller ju år i augusti, så det är klart man ska hem och fira. 8/8 kl 6.25 lämnar jag Jönköping, och den 15/8 kl 10.11 startar "återtåget". Bokade 'plats för djur' för säkerhetsskull, vet ju inte om ja ska ha med mig mina smådjävlar eller om dom ska få vara på kattpensionat under tiden. Ska ringa veterinären idag och få lite tips och råd tänkte jag.

Nu ska jag ge sovandet ett nytt försök. Åh, den som ändå fick sova lugnt och ostört en hel natt. EN natt. Är det för mkt begärt?

Drömde häromnatten....

... att jag hade barn. Vi var på Sommarland och Tomteland (i leksand respektive gesunda) och lekte, och det var vansinnigt roligt. Varför jag drömde att jag hade barn vet jag inte, att det var just dom ställena beror nog på att vi ofta semestrade där när jag var liten. Och roligt var det, otroligt roligt. Saknar det.

Men, hur som helst, kommande två veckors A-Ö kommer bli pojk- och flicknamn som jag gillar :)

En sjuk dag

Så här ska min dag se ut: Nerbäddad i soffan. En pappersrulle, nässpray, halstabletter och vatten bredvid soffan (kanske även en och annan riskaka). Och så, det allra mest självklara av allt: DISNEYFILM. Det finns inget som "botar" mig som Disneyfilm. Wunderbar. Idag blir det..... Kejsarens nya stil! Heja!

RSS 2.0