Denna dagen, ett liv

... Natten likaså?

Jo, jag gick väl och la mig lite senare än vad som kan önskas. Men det tänkte jag inte så mkt på eftersom jag ändå skulle börja sent idag. Men natten blev inte som jag hade tänkt. Sov knappt något alls, istället hade jag en dånande migränliknande huvudvärk. Framåt morgonen var det fortfarande inget bättre, och jag bestämde mig för att vara hemma. Att spendera dagen framför en dator efter den här natten kändes inte som en bra lösning.

Ringde till båda cheferna för att sjukanmäla mig (eftersom jag är konsult och anställd av StudentConsulting så har jag alltså dubbla chefer, en på SC och en på Com Hem), och fick ett mkt glädjande besked av min SC-chef. Hon berättade att hon fått väldigt mkt positiv feedback på mig den senaste månaden, att de är väldigt nöjda med mig på Com Hem! Men hej Lycko-kick! Det behövde jag efter den här natten.

För övrigt har väl dagen knatat på rätt så okej ändå. När det värsta lagt sig så stog jag en promenad ner till Birsta, fick med mig ett tidningsställ och ett skohorn. Lämpligt och billigt. Hem och vila lite till. Snart fick jag känslan av att jag var lite väl mycket rastlös, vilket gav mig snilleblixten att jag skulle åka och tvätta bilen.

Sagt och gjort, jag satte mig i bilen och körde ut till Alnö. Den billigaste tvätten skulle jag ha. "Okej, vill du ha borstar eller högtryck?" frågade killen i kassan. Jag lär väl ha sett ut som ett frågetecken, men jag valde borstar till slut iaf. Körde in i tvätthallen, och tycker som vanligt att det är sådär lagom läskigt att sitta i bilen medans den tvättas. Borstarna åker till bakänden av bilen, och där stannar de ovanligt länge. När jag kollar bakåt så upptäcker jag att jäkla bakluckan är öppen! Faaaan! Kollar efter nåt nödstopp, men httar inget. När borstarna hade passerat min dörr så hoppar jag ut, springer bak, stänger bakluckan, och hoppar sedan in i bilen igen, så där lagom biltvättsblöt. Just my luck. Men resten av bilen blev ju ren åtminstone.

Ja, nej, så mkt mer har det inte blivit den här kvällen. Upptäckte iofs att tidningsstället som jag köpte idag har använts som kattsängplats åt Kapten hela kvällen. Han gillade den visst. Bild kommer när jag orkar lägga in på daton.

Imorn är det dags för jobb igen, så det är väl snart dags att sova igen. Jag gillar ju min säng. Faktiskt

Jo förrsten, nu fnns jag på twitter med. Det var väl det där med grupptryck... http://www.twitter.com/erikanasberg

Godnatt!

I'm no superman

Det här skulle ju vara slappehelgen. Det har det iofs varit med, så jag ska inte klaga. Men jag har ändå hunnit med lite smått och gott. Igår började jag dagen med att vakna pinsamt tidigt. Slog på en film och hade väl tänkt somna om. Så blev det inte, jag såg klart hela filmen och sen tog jag itu med städningen. Lägenheten fick sig en rejäl genomkörare, har till och med städat garderoberna, rensat bland hyllorna i badrummet och plockat ner gran-grejen-med-belysning som jag haft på balkongräcket sen jul. Även blommorna fick sig ett bad, så nu börjar de se glada ut igen.

Fram på dan så lekte jag god samarit och gav Rövarn skjuts till bergsåker, jag hade ändå inget bättre för mig. Tog en sväng förbi birsta på hemvägen, nåt mer vettigt blev det inte igår. Slappade framför datorn och bara mådde gott av att inte göra nånting.

Idag har dagen börjat precis likadan. Vaknade skamligt tidigt, så jag drog igång en film. Vid 11 startade tvätttiden, så jag har nu precis slängt in maskin 1+2 i torktumlare/torkrum, samt startat maskin 3+4. Ska bli såååå skönt att ha hela garderoben och byrån full med rena kläder, handdukar och sängkläder. Det var ju ett tag sen sist...

Måste dock ta ytterligare en sväng med dammsugaren sen. Katterna hade slagsmål imorse så det ligger stora hårtussar runt om i hela sovrummet. Det är iofs inte hela världen, hade tänkt skura idag ändå. Och kanske ta en sväng förbi birsta,, eller färsta kanske, hopptävling där ju. Det enda som är bestämt säkert är att jag ska göra klart tvätten, fixa matlåda inför veckan, och sova framåt kvällningen. Bra plan va?

Trött, så trött...!

Men ack så underbart. Mina 12 arbetsdagar i sträck är nu ÄNTLIGEN till ände. So freakin' awesome! Men jag är sinnessjukt trött. Ska strax gå och sova, har kollat på 2½ men, How I met your mother och The Big Bang Theory nu först bara. Helt sjukt bra serier.

Imorn funderar jag på att åka till Färsta och kolla på regionala hopptävlingar. Två gamla klubbkompisar ska vara med, och dessutom tävla mot Helena Lundbäck. Mer spännande kan det väl knappast bli? Som tur är så tävlar de i 1,20 och 1,30, vilket innebär att även om jag vill se det så kan jag ta sovmorgon. Inte en chans att jag tänker ställa en väckarklocka imorn. Jag ska sova, sova, sova, sova.

Jag har för övrigt galet stor hästabstinens. Eller egentligen saknar jag väl mest att hålla lektion. Jag saknar nog det mer än att rida själv. Jag fick visserligen låna Filur av Maria nu när jag var nere i Jönköping senast, och red ut en sväng i snön med Ninnie och Sibylla, vilket var heeelt underbart. Jag har verkligen saknat det med. Men det är så sällan jag hittar någon häst som jag verkligen verkligen vill rida. Det är Diana, och det är Filur. Okej, det är klart det finns flera, nödvändigtvis inte hästar som är i livet, men ändå. Wagga Wagga och Fänrik till exempel. Eller Rocky eller Mowie. Anyhow, jag saknar förstås ridningen. Men jag är nöjd med lite skogsridning och ett eller annat träningspass. Har funderat på att söka någon medryttarhäst eller så, men samtidigt känner jag mig alldeles för groteskt stor för att rida för tillfället. Det är bara att gilla läget och banta, eller släppa tankara på ridning. Men tills dess skulle jag verkligen vilja hålla lektion igen. Saknar det så sjukt mkt... Fredagsgrupperna i mitt hjärta <3

Mja... annars hade jag väl inget speciellt på hjärtat. Inget annat i hjärnan heller. Den är tom. Eller full av trötthet, you decide.

Såatteh.... gonatt!

Nej jag vet...

... Man ska ju inte blogga om sitt jobb. Men trots att jag håller på att jobba ihjäl mig de här två veckorna så måste jag erkänna att jag trivs GRYMT bra på Com Hem. Hela arbetsplatsen, med kollegor och hela kalaset, jag tycker det är super alltså! Och det blir ju givetvis inte sämre av att jag har syrran som kollega =) Riktigt kul att vi jobbar på samma ställe =)

I övrigt då?

Ja livet går väl vidare som det alltid gör. Lika mkt som jag drömmer om nätterna så dagdrömmer jag om dagarna. Kanske dagdrömmer aningens mer, om sanningen ska fram. Vad jag dagdrömmer om tänker jag dock behålla för mig själv, men ... Ja, jag lär väl inte kunna sluta än på ett tag.

Sen var det väl det där med karlarna med. Karlar. Vad ska man med sånna till egentligen? Uhm... Okej, jo jag vet. Vad man kan ha dom till. Skruva skruvar och sätta upp lampor och sånt. Laga mat. Klia en på ryggen. Ja okej, annat med. Att höra någon snarka är faktiskt inte alltid helt otrevligt. Kanske tröttsamt i längden, men någon gång ibland skadar ju inte.

Ja men okej, jag har abstinensbesvär. There - I said it.

Fast jag vet inte vad, eller vem, jag har abstinensbesvär efter. Det är nog mest känslan faktiskt. Känslan av att ha någon, att sakna någon, att längta efter någon. Det är trist i längden att vara singel, samtidigt som det är grymt skönt att få ha hela sängen för sig själv, bete sig som man vill hemma, skita i att diska på ett par dagar och bara bete sig som en gris... Hihi :)

Och en sak till som är skönt med att vara singel - Jag kan sova hos A. I like it. Är här nu, fast han är i Sundsvall hos nån "vän". Haha =) Nåja, jag har ju nära till jobbet iaf, skööönt! Men det kan ju vara bra att sova. Borde vända tillbaka dygnet, ska ju trots allt jobba skitvecka nästa vecka; 7:45 - 16:30. Alla som känner mig vet att jag inte är någon morgonmänniska. Urk.

Just ja. Sova var det.

Godnatt!

Jobba ihjäl mig? Varför inte!

Lördagen v. 16 är det dags att gå på Thereses dop, där lilla Nellie ska döpas. Mys och underbart, om det inte vore för att jag jobbar den helgen. Men ingenting är omöjligt, så ett helgbyte blev det. Så jag ska jobba i helgen. Efter att ha jobbat hela veckan, 5 dagar. Sedan helgen. Lördag Söndag. Sen hela veckan igen. Måndag till fredag. Ja, 12 dagar i sträck.

Fast det gör inte så mkt. Det är kul! Men det lär kännas i kroppen när man är inne på den tionde dagen i sträck. Imorn ska jag sova hos A iaf, det förkortar ju veckan något, sov där i måndags med. Skönt att spara tid på dagarna/kvällarna, och skönt att spara bränsle. Men framför allt så är det grymt trevligt med mysigt sällskap. I like.

Nu ska jag jobba vidare. Bara vidare, inte ihjäl mig. Tjingeling!


RSS 2.0