Jag vill fylla år varje dag.

Gårdagen var verkligen toppen. Men även dagen har varit över förväntan.

Vaknade vid 8.30 av att telefonen låg och skakade i sängen. Brukar inte vakna av sms, så det var alltså nån som ringde. Svara gör man ju, det KAN ju vara jobb (dock inte speciellt troligt). Det var inte om nåt jobb. Det var A som ringde och meddelade att nu var det dags att lossa två foderhäckar på Färsta =) Fick en inbjudan att följa med i lastbilen under dagen, och eftersom jag ändå inte har ngt spännande för mig om dagarna så tackade jag ja. Det var bara att kasta sig upp ur sängen, slänga på sig första bästa klädesplagg och invänta transporten.

Hade väldigt trevligt iaf. Ingen långtur idag utan bara distrubition inom sundsvall och timrå. Men det var trevligt ändå som sagt. Dumma skämt och sånt, i like, haha. Vi var i oljehamnen, inne i centrum (stora torget, haha, snacka om att synas), Franssons i birsta och sist pappas gamla jobb, SCA Tunadal (bilden). På Franssons hämtade vi (för jag har ju så stor del i det hela...) nån stor blå maskin, som jag sedan fick vara med och lossa i traktor. A tyckte att det var hemskt underligt att jag kunde stå raklång i traktorn utan problem, men å andra sidan skiljer det nästan... ja, 2-3 dm på oss, så det är egentligen inte så kostigt. Jag är ju dessutom rätt kort =)

Fick sällskap hem en sväng efteråt med, trevligt. Surrade lite o så. Sen var det dags för tandläkarbesök för A's del, så då blev jag alena igen. Nu i eftermiddag har jag rensat lite i Edit eftersom hon ska besiktas imorn! Nervöst, jag har aldrig besiktat en bil förut, vet inte hur det går till. Får väl se vad som händer, förhoppningsvis är det inga allt för stora fel. Jag vet redan nu att jag saknar varningstriangel (jag hittar iaf ingen) så det får jag väl en anmärkning på. Eller så får jag kanske låna pappas, om jag fjäskar lite, så är det ett problem mindre iaf. Så får jag köpa en när jag får pengar.

Nåja, det var allt jag hade att säga här för den här gången... :)

Long time no uppdatering

~ 17:00

Blir ju så ibland. Bloggandet går i vågor.

Idag är det alltså min 25-årsdag! Fantastiskt vad gammal man börjar bli. Eller inte. Jag har inte kännt av nån åldersnoja än tror jag. Haha.

Dagen har varit super än så länge, och bättre blir det snart när Emma, Therese och Joanna kommer hit för lite födelsedagsfika. Har redan haft besök av mamma, Leif, syster, moster Eva och en hemlig gäst, haha. Konstigt nog så har pappa inte hört av sig alls idag. Iofs var det samma sak förra året, då skickade jag ett sms och påminnde honom och då hörde han av sig sent på kvällen. Antar att det är samma sak i år, vi kanske får göra det till en tradition.. :P

------

~ 21:30
Blev avbruten i bloggandet eftersom flickorna kom och hälsade på. Mkt trevligt, fikade och snackade skit. Alice verkade inte helt nöjd med tillvaron idag, men det var trevligt ändå =) Sen kom pappa och i samma veva åkte damerna hem. Pappa var väl här till 21 ungefär, sen begav han sig hemöver.

Dagen har varit över förväntan, verkligen... Tänk att så små "gester" kan ge sån stor glädje... =)

En typ av önskelista, haha!

Bara för att jag inte har ngt bättre för mig. Snart 25-årsdag. Önska kan man ju alltid göra.. :-)


Presentkort på ikea - guitar hero metallica (Xbox 360)


Greys Anatomy säsong 3, 4 och 5 (fast femman finns nog här inte än, haha)



Twilight - Stekta gröna tomater - Robin Hood, men in tights - Charlie and the chocolate factory



Big Fish - Pirates of the carribean (triologin) - Harry Potter (alla utom "Den flammande bägaren) - Ringen-triologin



Sådärja, alla dessa grejer går ju bara på ett par tusen. Haha! Som sagt, drömma går ju.. :-)

Livet åker berg-och-dalbana med mig

Dagens stora feta tumme ner gå till Ljustadalens Vårdcentral, och alla andra vårdcentraler här i stan med för den delen.

Jag har lock för öronen. Alltid, alltid, tidigare när det varit så så har jag kunnat ringa till vårdcentralen och fått komma och spola öronen senast 1-2 dagar efter att jag har ringt. Eftersom jag varit med ett antal gånger tidigare så har de väl insett att det är lika bra att jag får komma in.

Men inte nu. Jävla Sundsvall. 11 september. Elfte jävla september. Jag ska alltså gå med lock i örat i två veckor, yr och jävlig, kan knappt ha ngt ljud alls eftersom jag direkt får ont i huvudet av att ljudet blir för högt i örat utan lock. Helt jävla värdelöst. Ja vi får väl se hur detta kommer gå... I värsta fall, om det blir riktigt illa, då får jag väl ringa tillbaka och kräva en akuttid. Hur lätt nu det är. Stort fett minus till Sundsvall alltså...

Dagens tumme upp går till ett trevligt sms som jag inte hade väntat mig att få... Men som var väldigt uppskattat. Det innehöll sex ord och sex punkter. Mer än så säger jag inte :-)



Fel person åkte ut

Har precis kollat på So you think you can dance. Fattar inte att Ade åkte ut mot killen som jag inte ens kan namnet på. Nu hoppas jag på Brandon eller J.. ja, hur hon nu stavas, i finalen.

Fick antagningsbesked från skolorna jag sökt idag iaf. Kom in på allt jag hade sökt. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, men troligtvis tackar jag ja till pedagogiken i umeå och huliganism-kursen i kalmar. Orterna kvittar ju eftersom det inte är några fysiska träffar. Lär ju inte få nåt jobb än på ett tag ändå, så det är bara bra om jag får lite extra tid på mig. Men, det förutsätter ju att CSN vill ge mig mer pengar, det vet man ju aldrig.

Idag vaknade jag av att Emma ringde. Klockan var ungefär halv 10. Och ja, som vanligt när man blir väckt så kan man ju inte erkänna det.

- Sover du?
- Öh, eh, nejnej, jag bara... öhh... ligger och läser.

Hur som helst. Hon undrade om jag ville göra henne sällskap till Birsta en sväng. Hon skulle duscha och göra sig klar och höra av sig när hon var i närheten. Jag låg kvar och vaknade en stund, sen klev jag upp och gjorde morgonsysslorna. Sen promenerade klockan iväg. Den blev 11. Sen blev den 12. Jag skickade sms till Emma och undrade vart hon hade tagit vägen. Omkring 13 dök hon och lilla Alice upp. Nåja, bättre sent än aldrig! Vi tog en sväng på Babyproffsen, Barnens hus och sen en promenix inne på Birsta City plus lite fika. Som avslutning blev det ICA Maxi och sedan blev jag avlämnad hos mig. Mkt trevligt!

Väl hemma pysslade jag lite med att göra mat, men sen blev det slappa för hela slanten. Framåt kvällningen fick jag tummen ur och gjorde de där drömmarna som jag hade tänkt göra igår, men som då misslyckades. Men ikväll gick det vägen! Och de smakade helt okej med =) Blir ju inte samma sak som köpe-kakor, men goda ändå :-) Så nu har jag både muffins och drömmar att bjuda på på söndag - laktosfria dessutom! Är jag inte en pingla så säg!?

Men nu börjar klockan bli mkt och det är väl dags för mig att sova igen. Idag har jag varit duktig med mobilen, vi får se hur det går imorn. Suck.


Sleap with one eye open, gripping your pillow tight....
We're off to never never land...

EFIT idag!

Idag har jag varit med i EFIT för första gången på hundra år. Lite kasst med mobilen faktiskt, nästa gång ska jag rota fram digitalkameran och göra det lite mera riktigt.

EFIT hittar du HÄR.

Och för den som vill läsa hemligheter.... Så finns det om man letar riktigt noga. Men det är privat kan man säga.

Godnatt!



Haha min mamma är bäst! :D

Klicka på bilden så får ni se varför, jag skrattade så jag dog. Haha!



Mamma! <3

It aint over until the fat lady sings

... och det har hon minsann gjort idag!

För er som vill lyssna så kan ni göra det här. Blunda gärna samtidigt eftersom jag ser ut som en strandad blåval. Fast det bjuder jag på!

Det gick helt okej iaf, är hyfsat nöjd med min insats. Robin och Camilla verkade nöjda iaf så det är väl huvudsaken =)

Annars har det varit en lugn dag. Var ute med syrran mellan 13-18 ungefär, innan dess grattade vi syrran pojkvän som fyller 25 idag. Av mig fick han fyra paket kaffe (lite annorlunda varianter som han skulle få testa, han är kaffe-freak) och 200 kaffefilter, hahaha. Don till person, typ =)

Förresten, apropå ingenting så satt jag och surfade på Facebook förut idag, slumpades in på en bekants profil och såg hans "Word breakdown". Alltså bilden här till höger. Seriöst, va hemskt och få så många otrevliga ord skrivna om sig själv på en offentlig sida. För min egen del kör jag på varianten; "Om du inte kan säga ngt snällt, så säg ingenting alls". Så har uppenarligen inte hans "vänner" tänkt. Tråkigt. Jag har iofs en viss förståelse för vissa påståenden, men skulle aldrig få för mig att skriva det på det där viset.

Nåja. Ikväll blir det bara lugnt. Ska väl städa och fixa lite här hemma så att det är i "uppvisningsskick" inför morgondagen. Hihi. Ser fram emot det... :-) Fast vad vi ska göra vet jag inte. Fixa nån mat kanske. Eller kolla på film, brukar ju bli så. Fast denna gången har jag inget hyrt. Asch, det löser sig sa han som sket i bassängen.

Nu ska jag diska. Tjing tjing








Äntligen!


Japp, nu tar karriären fart ska ni se. Ja, sångkarriären menar jag då. Eller nåt. Hoho!

Fick telefonsamtal av min syster tidigare idag.

"Kan du vara min räddare i nöden? Kan du vara min änglahund?"

Nu var det alltså så här, att min syster och en vän till henne ska spela och sjunga på en gammal väns dop imorgon. Imorgon alltså. Dagen efter idag. Och nu idag hade då denna sjungande vän sagt att, nej, det var nog inget hon kunde vara med på. Så jag förstår mkt väl att min syster hade lite panik. Men, hur stort kan problemet vara när man har en syster som sjunger? Så, lillasyster ringer storasyster.

Lillasyster skickar över aktuell låt på msn tillsammans med texten. Låten är en helt ny sång som lillasyster har skrivit till detta speciella tillfälle. (Bara det är i min värld ett stort WOW). Storasyster lyssnar igenom låten två gånger och meddelar sedan att detta löser vi!

Var inte direkt ett svårt val. Var evigheter sen jag sjöng inför folk och saknar det sjukt mkt. Att jag aldrig hört denna låten innan är inget jätteproblem, jag får visst ha text imorgon och det är en rätt lätt melodi att följa. Men det är klart, det blir väl lite extra nervöst med något så o-in-övat. Men det kommer nog bli bra. Hur som helst så ser jag verkligen fram emot det, ska bli så himla skoj =) Länge sedan jag var på dop med. Och länge sedan jag träffade Robin.

På bildserien ser man min rockstjärneförvandling.. ;-)
Visst är jag snygg! :-D

Du är farlig för min hälsa

... Det bara är så! Önskar jag bara kunde låta bli... Men så enkelt är det ju inte, tyvärr.

Ljuspartyt hos moster Eva var väldigt trevligt. Jag beställde en ************ som jag ska ge bort och 12 st votivljus. Luktar ju sååå gott! Igårkväll tände jag ljus och myste för mig själv när jag kollade på So you think you can dance. Luktade smaskens när jag skulle sova, I like... Men ja, jag bestämde mig iaf för att jag ska ha ett eget ljusparty med, hemma hos mig. Har inte bjudit så många än, men av de jag har bjudit så har tre tackat ja och två tackat kanske. Men jag hoppas att det kommer lite folk iaf, det är ju skoj och jag bjuder på fika ;-)

För övrigt så är livet rätt så slappt. Inte på ett bra sätt alltså. Jag blir nervös av att vara arbetslös,  av att inte ha ngn inkomst. Fast det är väl inte direkt ngt ovanligt.

Igår var syrran här och underhöll mig ett par timmar, vi spelade Guitar Hero Metallica, hyrt det.. :) Sjukt beroendeframkallande, precis som de andra GH-spelen som finns. Har skaffat mig en favoritlåt iaf, Tuesdays Gone  - Lynyrd Skynyrd. Mkt bra låt och "lätt" att spela :) hihi. Men hur som helst så finns det många roliga låtar att spela. Får passa på nu för på lördag ska det lämnas tillbaka.

När jag spelade med sällskapet i lördags och testade låten på expert så nådde jag upp till 370 000p eller nåt sånt, jag blev kallad äcklig. Hihi! Nu när jag spelade med syrran igår så blev det som bilden visar 427 998p. Liiiite nöjd sådär... Var tvungen att skicka ta bilden, skicka den som mms och ett tag senare fick jag ett telefonsamtal; "Du vet om att du är äcklig va? Har jag sagt att du är äcklig?" Hahahha jag tar det som en komplimang ;-)

Well well, man kanske skulle ta itu med resten av städningen. Har lovat mig själv att ta en dans med dammsugaren innan dagen är till ända. Jag har faktiskt varit duktig och rensat hallen på kartonger idag! Så nu är det dammsugning och disk kvar.

Men ja... helst av allt just nu skulle jag vilja ha den där som är skadlig för hälsan. Och nej, det är inte cigaretter.. :-)

Det är alltid något som blir lidande.

Jag har kommit in i en bloggfas. I like. Men då blir ju bilddagboken lidande istället. Det är som att energin tar slut när man redan uppdaterat sig på en plats. CTRL+C, CTRL+V funkar ju alltid, men hur kul är det då?

Är hemma hos mamma idag med. Fast idag har jag min egen dator med mig, tänkte att jag kunde göra lite nytta med för en gångs skull. Haha!

Ikväll blir det ljusparty hos moster Eva iaf! Ser verklgen fram emot det. Älskar ljuspartyn. Sååå mkt gott att lukta på. Undrar vad man ska unna sig att köpa denna gången då. För det är faktiskt så, att jag kommer nog aldrig mer kunna gå tomhänt från ett ljusparty. Jag missbrukar Partylite, så enkelt är det bara.

Jag vill ha GuitarHero Metallica. Snälla GE det till mig omgående! Det kliar i mina fingrar! Stog och höll i det på ICA Maxi igår. Det var sååå nära att jag tog mina tior och bytte dem mot spelet. Men nej. Denna gången fungerade självkontrollen bättre än annars. Jag tog mitt pantkvitto, handlade det jag skulle, och fick istället 13kr extra med mig hem. Jag är duktig. Jag lagade till och med mat! Sensationellt.

Och ja... de där tankarna som jag ville läsa? Jag har nog kanske fått lite mer rätsida på saker och ting nu. Skönt. Synd bara att jag ska vara så himla hispig ibland... haha!

Förresten. Nemi är livet, haha!


Tisdagstema v. 34

Tema: Stilla

Stilla = brist på rörelse. Och det tolkade jag med tre gamla bilder.




Stilla.
Det gamla hästskelettet på Riddersberg rör sig knappast,
om det inte är så att man råkar tippa det då...
Men det bör undvikas.



Stilla.
Fågestasläp som tippat ner i pölen bredvid Vättern.
Försök få den att röra sig framåt så gör du det bra.





Stilla.
Allén ner mot Riddersberg.
Lugn och stilla en tidig morgon mitt i veckan.




Tröttsamt

Låt mig läsa tankar, SNÄLLA! Fasen va allt skulle bli mkt enklare då.

Ja, mitt internet ligger nere för tillfället. Har mig själv att skylla, typ. Fick brev idag, eller ja, påminnelse, problemet var bara att det var daterat för nån vecka sen eller nåt. Och det stog att om inte betalning kom så stängs det av tillfälligt. Jag kan ju inte betala utan internet, haha, så väldigt bra tajming att brevet kom samma dag som internet dog. Hoho. Adressändring är fina grejer ibland. Men ja, är hos mamma nu iaf så vi får väl se när internet slås på igen. Jag får väl ringa imorn och säga att det är klart och beta'rt om inte annat.

Men ja, om nån vill mig nåt så finns jag på mobilen.

Förresten så är det svårare att skriva på ett "vanligt" tangentbord me långa naglar, än att skriva på bärbar dator. Eller så är det bara en vanesak, men jag fastnar på tangenterna nu iaf. haha. I-landsproblem.

... och så vill jag kunna läsa tankar. Tack.

Tjejsnack v 34

Ledighet

1. Vad har du gjort på ledig tid (semester, helger etc) i år?
Nu under sommaren har det blivit vääääldigt mkt film faktiskt. Både för mig själv och när jag haft sällskap. Svårt att göra så mkt vettigt när man inte har några pengar. Men jag gillar ju att kolla på film, så.. :-)

2. Ett semesterminne som du än i dag blir glad när du tänker på?
Alla semestrarna i Dalarna med familjen, så vansnnigt mkt härliga minnen därifrån =)

3. Var föredrar du att sova; tält, husvagn, hotell, vandrarhem etc?
Det beror väl lite på sällskapet, eller vad man har för "syfte" med resan. Klart jag gillar att sova på hotell, det är oftast lite extra "lyxigt" och spännande, men vandrarhem funkar minst lika bra, och tält med för den delen, om det inte är för kallt, haha!

4. Vilka andra länder har du besökt?
Ptja, det var väl Grekland (Rhodos) med syrran och en vän till pappa som var första resan, väldigt skoj! Sen blev det... jo, Tyskland (Berlin) med skolan en vecka. Var faktiskt en riktigt bra resa, mkt skoj och trevligt sällskap :-) Och nåt år senare åkte jag Madde och Therese till Cypern (Ayia Napa) och det var ju oxå en upplevelse... hihi =)

5. Nämn något speciellt du köpt på en resa?
Hmm njaa, är nog inte så mkt semestershoppare. Är väl mest vykort typ, haha =) Ja eller souvernirer till vänner.

Av respekt

Jag känner mig som en fånge i mitt eget liv. Som att jag inte får göra vad jag vill, ungefär. Fast det gör jag ju ändå förstås. Men jag berättar inte om det.

- Vad är det du gör då?

Haha, as if I would tell you, offentligt och öppet... Nej du.

Men det stör mig att jag inte kan vara hur öppen jag vill med saker och ting. Känns bara fel och dumt.



Hur som helst så har helgen varit finfin! Marknad igår med Joanna och Mange, jag och joanna köpte 14 par strumpor var, haha =) På kvällen blev det återigen kombinerad film- och guitarherokväll =) Jag lyckades få fem stjärnor på Tuesday's gone på expert! :D haha snacka om nöjd... ;-P Filmerna vi tog oss igenom var först Fun with Dick and Jane och senare Vantage point. Båda var helt okej :)

Även dagen har varit helt okej. Har varit i Härnösand och kollat in Dollar Store, rätt schysst affär, köpte fyra tavelramar, tvättmedel och sköljmedel för 70 kr. Nöjd! Efter det blev det Selånger marknad med syrran, i regnet. Mindre kul, men trevligt att umgås med lillan. Haha.

Resten av dagen har varit slö. Sov en sväng på eftermiddagen och sen hjälpte jag syrran och Niklas att flytta grejer till en av deras vänner, där de ska bo i några veckor medans det är stambyte på gång.

Nu ska jag faktiskt sova, så här tidigt har jag nog inte lagt mig sen innan jag flyttade nån gång. Sjukt. Men är vansinnigt trött ikväll så lika bra att passa på :)

Natti!






Mitt i natten

Sitter vid datorn igen. Herregud, borde ha sovit för länge sedan.

Filmkvällen igår var himla trevlig! Inledde med guitarhero Metallica, sjuuukt kul. Vill ha det spelet med nu. Massa bra låtar iaf. Ge mig! Sen kollade vi på The last king of scotland iaf. Lika bra som jag kommer ihåg den, fast sällskapet somnade när det var typ 20 minuter kvar eller nåt sånt, haha =) Inte så konstigt iofs, klockan var mycket. Hur som helst, lyckad kväll! Sov inget vidare bra dock, vaknade om vartannat eftersom jag hade ont i nacken. Hittade ingen bra liggställning.

Imorse vaknade jag av att pappa ringde på dörren typ hundra gånger, och ringde i tele med. Blö. Pappa är bästa, men att vakna av en oväntad besökare känns ju sådär kul... :) Han fick kaffe och en bulle iaf, sen drog han vidare. Slöade hemma ett tag iaf. Drog iväg till Birsta senare, skaffade nya lysrör till badrummet. Inte så smidigt att duscha i totalt mörker kan jag säga =) Men nu har jag lyse i badrummet och äntligen är hatthyllan stabilt på plats med!

Eftermiddagen/kvällen spenderades i granloholm hos Leif och mamma eftersom hon fyller år. Mkt trevligt, syrran och Niklas och Leifs mamma var oxå där :) Fick en riktigt smaskig pajtårta (?) med blåbär. Riktigt riktigt god faktiskt!
Åkte hem omkring 20, hade tänkt sova tidigt eftersom det blev lite sent inatt och jag klev upp tidigare än jag hade räknat med. Blev väl totalt  3-4 timmar sömn eller nåt sånt. Ja, tanken var ju god, men här sitter jag nu alltså, alldeles för vaken för mitt eget bästa.

Imorn ska jag ge mig i kast med Selånger Marknad. Har sett fram emot det länge :) Har inte varit där på fyra år, så det ska bli skoj. Får väl se om jag får med mig ngt sällskap med =) Frågan är väl mest om jag ska ta bilen eller försöka åka buss eller ngt. Återstår att se.

Nej, nu ska jag försöka sova lite iaf, det är väl dags. Speciellt om jag ska orka upp i hyfsad tid imorn.

Nighty nighty!






Lite småsugen sådär

Snacka om att blogga sällan? Äsch. Tanken på att blogga lockar, det har den alltid gjort. Fast jag vet inte om jag har så mkt att säga. Nu för tiden använer jag mest bilddagboken, funkar lika bra det egentligen. Det som är roligt där är ju att man ser vilka som kollat på ens bilder, plus att folk har lite större vilja att kommentera där. Och det är ju bland annat det som gör att man känner sig motiverad att fortsätta.

För övrigt händer det väl inte så himla mkt i mitt liv för tillfället. Arbetslös är ju sådär kul. Jag saknar hästar i mitt liv, jag saknar Vissmålen i mitt liv. Jag saknar Jönköping. Nåja, stundvis iaf, det är mest folket där jag saknar. Men jag ångrar inte att jag flyttat hem. Sundsvall är underbart, vackert och här finns mina vänner och min familj.

På fredag fyller mamma år. Jag och syrran ska köpa present om en timme ungefär. Skönt, dels så får jag ngt att göra och dels så är pressen med att hitta födelsedagspresent avklarad. Vi vet nämligen redan vad vi ska köpa.

Ja... Mer då? Det finns ju alltid saker att skriva om, om man vill. Men det är kanske inte allt som passar sig att skriva om. Av flera olika anledningar. Imorn blir det filmkväll iaf, ska se The last king of Scotland. Ska bli trevligt.. :-)

För övrigt är det nedräkning på gång.

30 augusti - JAG fyller år
1 september (?) - Biljettsläpp elitserien
2 - 5 september - SCA-cupen
12 september - Årets händelse.. haha ;-) Shh... don't tell anyone...
24 september - Elitseriepremiär!
Slutet på oktober - Åka söderut?


Well well, nu är det väl dags att börja förbereda för att åka ner till stan. Börjar bli hungrig med, jobbigt läge.
Hej svejs




RSS 2.0