Det är alltid något som blir lidande.

Jag har kommit in i en bloggfas. I like. Men då blir ju bilddagboken lidande istället. Det är som att energin tar slut när man redan uppdaterat sig på en plats. CTRL+C, CTRL+V funkar ju alltid, men hur kul är det då?

Är hemma hos mamma idag med. Fast idag har jag min egen dator med mig, tänkte att jag kunde göra lite nytta med för en gångs skull. Haha!

Ikväll blir det ljusparty hos moster Eva iaf! Ser verklgen fram emot det. Älskar ljuspartyn. Sååå mkt gott att lukta på. Undrar vad man ska unna sig att köpa denna gången då. För det är faktiskt så, att jag kommer nog aldrig mer kunna gå tomhänt från ett ljusparty. Jag missbrukar Partylite, så enkelt är det bara.

Jag vill ha GuitarHero Metallica. Snälla GE det till mig omgående! Det kliar i mina fingrar! Stog och höll i det på ICA Maxi igår. Det var sååå nära att jag tog mina tior och bytte dem mot spelet. Men nej. Denna gången fungerade självkontrollen bättre än annars. Jag tog mitt pantkvitto, handlade det jag skulle, och fick istället 13kr extra med mig hem. Jag är duktig. Jag lagade till och med mat! Sensationellt.

Och ja... de där tankarna som jag ville läsa? Jag har nog kanske fått lite mer rätsida på saker och ting nu. Skönt. Synd bara att jag ska vara så himla hispig ibland... haha!

Förresten. Nemi är livet, haha!


Kommentarer
Postat av: Joanna

Jag gillar när du bloggar iaf =)

2009-08-18 @ 20:49:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0