Mitt i natten

Sitter vid datorn igen. Herregud, borde ha sovit för länge sedan.

Filmkvällen igår var himla trevlig! Inledde med guitarhero Metallica, sjuuukt kul. Vill ha det spelet med nu. Massa bra låtar iaf. Ge mig! Sen kollade vi på The last king of scotland iaf. Lika bra som jag kommer ihåg den, fast sällskapet somnade när det var typ 20 minuter kvar eller nåt sånt, haha =) Inte så konstigt iofs, klockan var mycket. Hur som helst, lyckad kväll! Sov inget vidare bra dock, vaknade om vartannat eftersom jag hade ont i nacken. Hittade ingen bra liggställning.

Imorse vaknade jag av att pappa ringde på dörren typ hundra gånger, och ringde i tele med. Blö. Pappa är bästa, men att vakna av en oväntad besökare känns ju sådär kul... :) Han fick kaffe och en bulle iaf, sen drog han vidare. Slöade hemma ett tag iaf. Drog iväg till Birsta senare, skaffade nya lysrör till badrummet. Inte så smidigt att duscha i totalt mörker kan jag säga =) Men nu har jag lyse i badrummet och äntligen är hatthyllan stabilt på plats med!

Eftermiddagen/kvällen spenderades i granloholm hos Leif och mamma eftersom hon fyller år. Mkt trevligt, syrran och Niklas och Leifs mamma var oxå där :) Fick en riktigt smaskig pajtårta (?) med blåbär. Riktigt riktigt god faktiskt!
Åkte hem omkring 20, hade tänkt sova tidigt eftersom det blev lite sent inatt och jag klev upp tidigare än jag hade räknat med. Blev väl totalt  3-4 timmar sömn eller nåt sånt. Ja, tanken var ju god, men här sitter jag nu alltså, alldeles för vaken för mitt eget bästa.

Imorn ska jag ge mig i kast med Selånger Marknad. Har sett fram emot det länge :) Har inte varit där på fyra år, så det ska bli skoj. Får väl se om jag får med mig ngt sällskap med =) Frågan är väl mest om jag ska ta bilen eller försöka åka buss eller ngt. Återstår att se.

Nej, nu ska jag försöka sova lite iaf, det är väl dags. Speciellt om jag ska orka upp i hyfsad tid imorn.

Nighty nighty!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0