Du är farlig för min hälsa

... Det bara är så! Önskar jag bara kunde låta bli... Men så enkelt är det ju inte, tyvärr.

Ljuspartyt hos moster Eva var väldigt trevligt. Jag beställde en ************ som jag ska ge bort och 12 st votivljus. Luktar ju sååå gott! Igårkväll tände jag ljus och myste för mig själv när jag kollade på So you think you can dance. Luktade smaskens när jag skulle sova, I like... Men ja, jag bestämde mig iaf för att jag ska ha ett eget ljusparty med, hemma hos mig. Har inte bjudit så många än, men av de jag har bjudit så har tre tackat ja och två tackat kanske. Men jag hoppas att det kommer lite folk iaf, det är ju skoj och jag bjuder på fika ;-)

För övrigt så är livet rätt så slappt. Inte på ett bra sätt alltså. Jag blir nervös av att vara arbetslös,  av att inte ha ngn inkomst. Fast det är väl inte direkt ngt ovanligt.

Igår var syrran här och underhöll mig ett par timmar, vi spelade Guitar Hero Metallica, hyrt det.. :) Sjukt beroendeframkallande, precis som de andra GH-spelen som finns. Har skaffat mig en favoritlåt iaf, Tuesdays Gone  - Lynyrd Skynyrd. Mkt bra låt och "lätt" att spela :) hihi. Men hur som helst så finns det många roliga låtar att spela. Får passa på nu för på lördag ska det lämnas tillbaka.

När jag spelade med sällskapet i lördags och testade låten på expert så nådde jag upp till 370 000p eller nåt sånt, jag blev kallad äcklig. Hihi! Nu när jag spelade med syrran igår så blev det som bilden visar 427 998p. Liiiite nöjd sådär... Var tvungen att skicka ta bilden, skicka den som mms och ett tag senare fick jag ett telefonsamtal; "Du vet om att du är äcklig va? Har jag sagt att du är äcklig?" Hahahha jag tar det som en komplimang ;-)

Well well, man kanske skulle ta itu med resten av städningen. Har lovat mig själv att ta en dans med dammsugaren innan dagen är till ända. Jag har faktiskt varit duktig och rensat hallen på kartonger idag! Så nu är det dammsugning och disk kvar.

Men ja... helst av allt just nu skulle jag vilja ha den där som är skadlig för hälsan. Och nej, det är inte cigaretter.. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0