Öronbarn och jubel!
















Helt sjukt underbart att vara modoit just nu. Efter en höst som pekat rakt mot kvalserien så finns det återigen HOPP! Helt underbart... Foppa, Näslund, Hinote... My god, det är ju så att man blir religiös.

Nu är det dags att sova så att jag orkar sista utbildningsdagen på ComHem. Imorgon får vi veta våra fasta platser. Förhoppnignsvis slipper jag sitta bredvid Eau De Armhåla, luktar ju pekka.... Vill helst inte sitta bredvid benknäckarguiden heller, skulle verkligen inte klara av att höra det knäckandet dagarna i ända. Avskyr när folk knäcker kroppsdelar och han knäcker ju för tusan det mesta. Hemska tanke. Finns ju helt klart vissa men hellre sitter med än andra, har väl... hmm.. 6 "favoriter" eller vad man ska kalla det. Eller ja, sex bättre alternativ då.

Okej, kanske inte helt schysst att skriva på detta viset. Men jag står för det åtminstone.

Jo just det. Jag har ju sjukt ont i ena örat med. Eller ja, först och främst så kliar det av bara attan. Sen när jag "håller för örat" (ja ni vet, trycker lite utanpå örat) så gör det ooooont. Bajs.

Jaja, godnatt!


Kommentarer
Postat av: Madde

Hoppas allt är bra och att du kommer trivas med arbetet nu efter utbildningarna.. Tror du fixar det galant..hoppas du slipper sitta jämte de två "äckliga" hehe

2009-11-20 @ 06:39:49
URL: http://maddeinpalivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0