Lösningen

Det är mysigt att ligga nerbäddad i sängen





Trött.
Somnade runt 3-tiden inatt (har vänt på dygnet lite smått. Mysigt), klev upp strax före 7 och gick ut i tvättstugan. Mycket riktigt så var alla maskiner igång igen, och jag fick lätt ut mina grejer. Som var helt vattendränkta. Kläderna som jag hade hängt i torkrummet var lika blöta dom med. Lämnade kläderna i tvättstugan med förhoppning att den som hade tvätttid 7-12 hade ångrat sig, och jag gick hem.
Väntade väl ungefär en timme, 1,5 tror jag, sedan gick jag ut igen. Endast en maskin var packad (eller ja, halvfull) så jag tog mig en rövare och fyllde den andra med mina grejer. Skrev en lapp med, lämnade namn och nummer utifall jag skulle bli utskälld. Man vet ju aldrig!
Gick tillbaka ut efter ungefär en timme iaf, plockade ur maskinen, hängde det i torkrummet (jag gillar inte dom torkrummen.. dom är inge bra) och slängde in resten av min tvätt i den maskinen.
Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Gick tillbaka ut efter ytterligare en timme, och då var även torktumlaren ledig. Lysande Sickan. Flyttade lite av grejerna från torkrummet till tumlaren. Sen gick jag hem.
Och somnade.
Vaknade kl 13, noterbart att tvätttiden slutar 12. Jaja, strunt samma. Personen efter hade iaf rivit ut mina grejer ur torktumlare och torkrum och lagt dom på bänken. Helt okej för min del.
Packade ihop, och gick hem.

Slutet gott, allting gott.
Jag har återigen rena kläder, och jag är såå lycklig.

The end.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0