Livsödet

Tur i spel - Otur i kärlek  < ----- >  Tur i kärlek - Otur i spel

Snälla, jag vill hellre ha alternativ nummer två ju! Men icke, jag vann 70 kr på tialotter idag. Största vinstsumman hittills dessutom, måste betyda att kärlekslivet kommer gå käpprätt åt ... ja, du vet, från och med nu. Skönt med lite omväxling iaf, just nu går det ju bara dåligt. Doh.

Apropå ingenting så började jag fundera på jobbet idag. Vad är det med mig och upptagna killar? Jag blir vansinnig... Söker jag frivilligt (fast ändå undermedvetet?) upp karlar som nyligt varit, är, eller precis ska bli upptagna? Vansinne är det... Det måste vara någon slags masochistisk läggning jag har. Jag hatar det, jag är ju så vansinnigt svartsjuk. Att sedan trilla dit för någon som är upptagen, på ett eller annat sätt, det är ju givetvis inte alls hälsosamt. Det gör ont i hjärtat, det gör verkligen det.
Jag önskar jag kunde säga ifrån, 'Vi bör inte ha så mkt kontakt när du har tjej, jag mår inte bra av det', men om sanningen ska fram tror jag att jag skulle må ännu sämre om jag kapade kontakten med dom jag bryr mig allra mest om. Det blir lite pest eller kolera över det hela.

Äsch, strunt samma. Jag ger mig iväg o köper lotter istället, det verkar ju vara mer min grej.


----


Update.

Jo just det... Fick ju dom underbaraste, och vackraste blommorna någonsin av underbara Christian... Du gör mig så otroligt glad, så du förstår nog inte själv. Men samtidigt... Det är synd att du är en av "dom"... :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0