Reklamblogg

Nu är det inte så att jag gör reklam för något, utan det är så att jag kollar på Sagan om de två tornen just nu, och skriver, det gör jag i reklampauserna.

Jag har som vanligt inget speciellt att skriva om.
Dagen har varit sisådär. Fick äääntligen sova ut, det har jag längtat efter hela veckan. En dags sovmorgon till nu, sedan är det dags för jobb igen. Men men, det är rätt kul faktiskt. Kommer bra överens med dom flesta på jobbet faktiskt. Och du Sara förresten, du hör nog mer till den närande kategori. Jobbar man med dig har man sällan tråkigt iaf ;)

[Film]

Hmm, vart var jag nu igen. Jo, dagen. Sovmorgon var det ja. Wunderbar. Har väl egentligen inte gjort så mkt, pratade lite med Christian på msn innan han åkte iväg på fotboll, efter det var jag o handlade en sväng. Emma M kom hit lagomt till hockeyn, så vi satt här och surrade och lyssnade på Leksand - Modo på webradio. Som förövrigt gick åt helvete, Modo är första laget i år att förlora mot Leksand. Jämmer och elände. När hockey var slut gick hon hem iaf, och jag satt vid datorn och pratade lite med Christian igen. Vi surrade lite bara, han sa att han skulle ringa mig när han satt i bilen på väg till lite raj-raj. Gissa om jag blev glad... :) Att få prata med den karln... Underbart. Jag älskar det, det är bara så. Han är rar, okomplicerad, underbar, ja, you name it. Jag kan hitta mängder med ord, alla positiva, för att beskriva den killen.
så vad tänkte jag egentligen på? När han väl ringde, då satt jag i telefon. Jag trodde inte att det skulle bli långvarigt, så jag sa åt Christian att jag skulle ringa upp eller höra av mig på ngt vis, men jag fick fel. Det drog ut på tiden, och när jag väl hörde av mig igen, så fick jag inget svar. (Förutom svaret jag fick på ett sms jag skickade medans jag fortfarande satt i telefon). Jag hoppas han har väldigt roligt på sin fest nu iaf.

Christian, chansen är nog rätt stor att du kommer läsa det här, förr eller senare. Snälla du, tro nu inte att jag skriver detta för att ge dig dåligt samvete på något vis, det är absolut inte så. Jag skriver för att lätta hjärta. Jag tänker på dig hela tiden, hoppas att du har underbart roligt, och att du inte är arg eller ledsen på mig nu.

[Film]

Jag tror och hoppas att du känner mig så pass väl att du vet att jag aldrig vill göra ngt som på något vis sårar dig. Jag prioriterade fel ikväll. Det blev så. Man gör misstag, tyvärr.

Ja, nu kanske jag gick in på det här mer än vad som var nödvändigt. Aja, även det är sånt som händer.

---

Wellwell, moving on...
Jaha, imorn då? Blev ju inget däckbyte idag, så det kanske är lika bra att få tummen ur och göra det. Skulle även vilja träna... Får se vad det blir.
Och Christian - Jag hoppas jag får en stund (eller flera) med dig. Om så "bara" på msn.
Tycker om dig otroligt mkt, det hoppas jag du vet.

[Film]

Till sist; är det lagen om allting jävlighet att saker och ting krånglar extra mycket när man har pms? Eller är det pms'en som gör att man tycker att allt krånglar och har sig?
Vilken som så är jag jäkligt less på det.... Jag vill slippa ha ont i magen, jag vill slippa gå omkring och sura, och jag vill sluta att ta ut skiten på dom jag tycker allra mest om...


Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0