Stackars kissar

Igår var det dags för kissarnas första avmaskning. Chefen var det inga problem med, jag blandade ner maskmedlet i maten och han åt med god aptit. Kapten var betydligt krångligare. Efter att ha smakat på maten så var det slut. Inte skulle han äta inte. Provade att använda sprutan, och spruta in medlet direkt i hans mun. Noterbart att jag SUGER på det. Efter lite klickande på nätet blev lösingen att jag blandade maskmedlet i en smörklick, och kletade ut det på hans tassar. Gissa om ja INTE var populär efter det. Jag fick inte komma i närheten på ett bra tag. Men maskmedlet fick han i sig iaf, och det var ju det som var poängen. Och han verkar inte ha världens längsta minne heller, för sedan när det var läggdags var han lika kelig som alltid.
Äventyr äventyr... :)

Kommentarer
Postat av: Ämma

smörklicken funkar alltid ;) eller nåt annat gott som leverpastej ;P

2006-04-26 @ 15:03:51
Postat av: Therese

Tja!
De kan ju vara lite problem att få i dom tabletter ibland.. men jag brukar ta sånna dära godisar tro om de heter kattgodis som de säljer i affärer.. med lila förpackning.. sen så lägger jag tabletten emellan två och värmer de med fingrarna.. Då brukar de äta tabletterna gladeligen :)

Ett najs tips värt att prova nästa gång! Då behöver man inte bli ovänner med de :)

2006-04-26 @ 15:28:21
Postat av: sara

Jag förlöste sex kattbäbisar igårkväll, känn på den du! vet dock inte om alla överlevde ännu.. men jag har nog tingat en... minst... hehe

2006-04-26 @ 15:37:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0