Bilägare!

Japp, då var man bilägare då, för första gången någonsin. Mazda 323 tror jag den heter, -87:a, om jag inte minns fel. Skruttbil. Priset var satt till 4200, men david prutade ner den till 3000, och det får den väl så lov att vara värd. Kanske inte, menjag behöver verkligen en bil. Och den rullar ju framåt (och bakåt med ibland) så det är ju en klar fördel. Och besiktad till augusti -07. Absolut ingen drömbil, och bara jag får ihop lite mer pengar så lär jag nog köpa en annan. Tills vidare ska iaf denna bil inredas i sann Modo-anda. David protesterar och vill ha lite HV-inflytande, men jag vet inte det jag... ;-)

Funderar på om det ska bli dags för sängen. Börjar ju jobba 6 imorn, och dessutom ska jag hämta Axel i Tokarp. David har grabbkväll, skulle eventuellt åka dit och sova, men vette tusan om jag orkar. Älskar att sova med honom, älskar att vakna med honom, men det kommer fler tillfällen. Garanterat.

David ska förresten köra hjälpsändning med lastbil i början på september! Utan ersättning alltså. Otroligt beundransvärt tycker jag. Inte alls många som tar sig tid att göra sådana saker, inte många som har möjlighet heller iofs, men ändå. Jag är stolt över David. Imponerad. Min älskling

My darling is making me proud.

Kommentarer
Postat av: Ämma

Härligt, nu kan du ju ta dig fram åtminstone.. :D

2006-08-24 @ 12:20:47
URL: http://hayes.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0