Hälsouppdateringar

Dumbloggen har varit okontaktbar det senaste dygnet ungefär, så nåt bloggande har det inte blivit varesig man velat eller ej. Jag ville dock.

Ang. handlederna
Jag fick träffa en läkare, hon kände, klämde, ställde frågor och var allmänt bra. Hon, liksom jag (för jag är ju doktor i hemlighet)misstänker att det beror på någon gammal belastningsskada. Och ja, jag tror jag kom på varför med. Arkivservice. Där svischar man runt på den gröna cykeln och öppnar dörrar med händerna i full fart. Ja, det fanns dörröppnare på många av ställena, fast inte alla tror jag. Jag minns inte. Hur som helst så gjorde jag som jag gjorde, och jag misstänker att det har ett samband med mina känsliga handleder.
Jag fick iaf träffa en arbetsterapeut direkt. Lite lyxigt var det nog tror jag, hade ju ingen bokad tid där nere, men läkaren fixade! Jag fick klämma på nån pump-aktig grej för att kolla styrkan i händerna, och till min förvåning var jag starkare i vänster än i höger. Sen är ju stark relativt med, för tydligen var jag ganska svag i bägge händerna, så det ska jag få försöka träna upp. På tisdag ska jag få komma tillbaka till arbetsterapeuten för att få ett program att jobba efter. Om inte handlederna är bättre inom 6 månader så ska jag få komma tillbaka till läkaren för att göra prov för reumatism. Hon trodde inte att det var det eftersom jag inte har ont i andra leder i händerna, typ fingrarna och så, men om det inte blivit bättre så kan det ju inte skada att göra det testet. Right?

Om ungefär en timme ska jag bege mig iväg till vårdcentralen. Dags att få reda på vad jag har för personlighet eller begåvning, eller vad det nu är dom har testat. Ska bli spännande, men jag är ändå nervös. Vet inte riktigt vad jag är nervös för, men det ska säkert går bra.

Har varit i de närmaste apatisk de senaste dagarna. Sovit vansinnigt mkt, mått allmänt risigt. Till och med åkt på en och annan ångestattack. Och det var länge sedan sist. Antar att det kanske är ekonomin som spökar, men jag vet inte. Ska ta upp det med kuratorn imorn, om jag kommer ihåg det. Ska skriva upp det för att vara på den säkra sidan. Men, det går väl över. Men jag har lite "Angst für angst" med, så det är säkert lite sånt med. Att jag känner att jag mår dåligt, och då blir jag rädd för att må ännu mer dåligt, och då mår jag dåligt för det. Ja, det är krångligt, och ja, jag överreagerar säkert, men spara dina dömande kommentarer tills du själv varit i samma sits.

Men men, en sak i taget.
Just nu: Frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0