Aliva - En jönköpingsbo.

Japp, då var man på plats.
Jönköping. Här ska jag på

Just nu är jag hungrig

Resan gick bra iaf! Slitigt som fan med alla väskorna, och jag har träningsvärk som HELVETE idag, men det är det värt. Jag är framme, lägenheten är jättefin, och jag mår bra!

Känns som jag inte har så mtk att skriva egentligen.
Idag har vi varit och handlat iaf, Robbie och jag. Jag fick låna hans senilkärra att packa grejer i, kan tro att han blev ngt less på mitt gnällande om packningen igår! *skrattar* men men, det löste sig ju iaf :)

Vad som händer ikväll vet jag inte ritkigt. Ska prata med Henke iaf, han skulle ringa senare sa han. Sen blri det väl nån film, fortsätta packa upp och inreda som ja vill ha det.. :)

Börjar bli kallt här nu. Sitter på ett internetcafé på tågstationen, har inte fått igång nåt internet hemma än.

Robbie snackar förresten om en massa grejer han ska donera till mig. Haha han är ju för härlig den karln!
TV-bord pratade han om, soffa, en sladd så jag han ha modem på datorn, ett par gamla datahögtalare... Herregud, han är ju givmild som få. Jag är så oerhört tacksam!
Igår var han hos mig iaf, vi kollade på Almost Famous. Bra film. Och sedan, precis innan han skulle gå, grejade vi lite med min kylskåpspoesi. Gillar sånt! :) Kul när andra kommer och filurar lite ju.

Nej, kanske man skulle ta och bege sig hemöver. Är ju hungrig, och jag har ju faktiskt mat i senilkärran som ska in i frysen. Ojoj, kanske skulel ha tänkt på det tidigare. Jaja, det är ändå kallt här, så det ordnar sig säkert.

Men hurrni, ha det så bra och hälsa alla jag känner.

Time to go home to MY apartment... *skuttar hemåt*

Kommentarer
Postat av: Emma

Nice att allt verkar bra där nere! FÖrresten slet jag ovkså med väskor igår... har även träninsvärk!!!! FY FAN.. rullväskans hjul gick inte att rulla eftersom de fastnade i snön o gruset HELA TIDEN!! *morr* Men daniel h såg mig efter vägen o kom o hjälpte.. snällt va! hörs! :)

2006-01-14 @ 18:13:45
URL: http://phaenna.blogg.se
Postat av: Sara

Och här är det lika toppenstämmning som alltid! =)

2006-01-16 @ 09:36:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0