Äntligen internet!

Såg precis att Sara tycker att jag är dålig på att blogga, och det stämmer bra det. Har inte orkat ordentligt när jag har suttit på tågstationen, dels för att jag varit stressad och dels för att jag har frusit om fingrarna så man har skrivit i slow motion. och när man skriver i slow motion, då blir man stressad. You see where I'm coming from?

Jaha, vart ska jag börja då? Blir nog inte så mkt skrivet nu heller, måste plugga. Men lite ska jag skriva.

Dejten iaf.
Jorå, han är en snäll och trevlig kille. Söt med. MEN. Han röker inomhus. USCH! Äckligt... Snacka om enormt minus. Hur som helst så hade vi trevligt. Han lagade mat... Kycklingfilé och ris, och nån sås. Jättegott var det, verkligen. Gjorde inte så mkt, satt i soffan, kollade på tv, pratade, skrattade. Hade väldigt trevligt iaf. Men sedan slutade det väl lite knepigt, så jag tog sista bussen tillbaka till Jönköping. Tyvärr missade jag bussen hit till Norrahammar, så det fick bli taxi. Det var inte så farligt dyrt som jag trodde, gick bara på 200kr.
Vet inte riktigt vad som händer nu. Vi har messat lite fram och tillbaka, han har bett om ursäkt. Han ska ringa ikväll. Vi får väl se, vi har sagt att vi nog ska ses igen iaf, så det .... Vi får se =)

Skolan då?
Första dagen i tisdags. Verkar vara en vettig kurs, bra lärare och så. Men fruuuuktansvärt mkt böcker. Har köpt två stycken hittills, fick ju såklart läxa direkt... :) Så man hade inte så mkt att välja på. Men resten ska jag vänta med tills lönen kommer.
Träffade två tjejer i klassen i tisdags som jag kom bra överens med iaf, så det var trevlig.

Jaja, det får räcka för nu, jag måste plugga.

Ska bli duktigare på att blogga framöver, promise :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0