Måndag - Snart fredag

Jag har ÄNTLIGEN  fått tillbaka mitt efterlängtade rum. Min säng. Åhh, njutning.

Sara och Erika sitter här i filmstudion med mig och har skönsång. Låter riktigt ljuvligt. Eller?

Inatt var iaf första natten på väldigt länge (det känns som väldigt länge iaf) som jag lyckats sova en hel natt utan att vakna. Förstår du hur underbart det är? Det är LJUVLIGT, mina damer och herrar. 4 nätter till får jag njuta av min mjuka 120-säng, innan det är dags att "byta ner sig" till en säng som jag inte vet om den är hård eller mjuk, men 90 är den iaf. Undrar om det finns ngt förråd eller ngt där nere som man kan gömma den sängen i? Jag vill skaffa en ny, en egen, en stoooor. Hur ska jag annars kunna sova med alla framtida karlar i den? Ja för all del, jag kan trängas med dom i en 90's säng med, jag är inte den som är den. Men det KAN ju bli lite trångt. Dock har jag ju faktiskt hört att karlar gillar när det är trångt.... Men ojsan hoppsan! Det kanske var i ett helt annat sammanhang...! Jag ber så hemskt mkt om ursäkt.

Jag har inte alla hästar hemma idag känner jag. Allmänt virrig. 35 minuter till lunch, jag skulle lätt kunna sitta här och blogga om ingenting tills dess.

Jaha, lunch då. Idag blir det ngt så spännande som youghurt, banan och två tekakor. Gott är det, men frågan är väl hur mätt man blir. Men jag har inte så mkt att välja på, har sååå jäkla ont i käken så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Soppa skulle väl kanske varit bästa alternativet.

Åhh.... Köttsoppa... Heter det så? Gott är det iaf. Det måste jag ha i mitt framtida skafferi.
Och gulach-(stavas det så?-)soppa. Mycket gott.
Och ravioli.
Och MASSOR med makaroner. Och nudlar. Mums.
Potatisbullar.
En eller annan köttbulle kanske? Det får bli om jag ska vara ensam dagen efter, för köttbullar får jag ont i magen av. Ajaj.
Korv är ju gott. Jag kan ju faktiskt göra både korvstroganoff och makaronipudding. Undrar om han har nån ungsfast form, den där Lauri (vars lägenhet jag ska överta på fredag). Annars får jag väl köpa en. För makaronipudding ska jag göra. Det är gott. Med lingonsylt. Mums.
Örtkrydda måste man ha, det är livsviktigt. Speciellt om man inte har ngt annat pålägg i huset. Och som student - vem har råd med lyxen pålägg?

Hmm.. man kan väl aldrig tro att jag är hungrig? Mat mat mat. 29 minuter kvar nu.

Träningsvärk har jag med. Av anledningar icke nämnda här.

28

Käken gör fortfarande ont, jomenvisst. Fast det brukar bli bättre framåt kvällen, när man har pratat sig igenom hela dagen

Christian är internetlös förresten. Känns tomt.

27

Man kanske borde jobba, göra ngt vettigt med tiden. Menne.... Vem orkar? Egentligen?

26 minuter till lunch - fyra dagar till flytt.

Här är det nedräkning på hög nivå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0