Söndag eftermiddag

Sällskapssjuk och jävlig.

Sitter och kollar på friidrott på Eurosport, vart det är ifrån har jag ingen aning om, och vet heller inte om det är nån svensk med. Men friidrott gillar jag, så jag kollar gärna ändå.

Hmm, glömde ju att berätta det häromdagen.
Är det ngn här som sett The Drew Carey Show, brukar gå på trean eller Ztv tror jag. Hur som helst, Mimi i den serien? Rätt kraftig dam med ett VÄLDIGT utmärkande utseende, och en väldigt underlig smink-teknik? You know who I'm talking about?
Jag såg en Mimi-look-alike på stan i förrgår. Haha förlåt mig, jag är så elak, men hur i he***te tänker man när man klär sig och sminkar sig på det viset? Allvarligt talat! Till och med jag som har noll intresse och koll av smink och mode skulle kunna få fram ett bättre slutresultat. Läskigt.

Ont i ryggen som ett as har jag, det kan jag meddela. Längtar efter soffan som jag troligtvis ska få av Robbie. Trodde jag skulle få den igår, men så dök frugan hans upp, så då blev det ju försås inget. Fast frågan är ju om det hade blivit ngt ändå. Jag tänker iaf varken klaga eller tjata, jag är oerhört tacksam över att han ens erbjudit mig att få soffan. Men som sagt, jag längtar efter den, för jag klarar inte att ha en säng som soffa mkt längre, min rygg kommer gå av. No good.

Jag tror förresten jag kom på en anledning till varför jag blev så förtjust i henke, och varför jag ser fram emot att träffa honom igen. (En anledning alltså, det finns betydligt fler. Missförstå mig inte och tro att det här är allt jag har i huvudet.) När jag var där i lördags... Han hittade fan ALLA mina känsliga punkter, utan att direkt anstränga sig heller. Nej, jag pratar inte snuskiga punkter här nu, jag menar känsliga. Killade mig i nacken, lekte med håret, gav mig massage (axlar, nacke), höll hand.... Undra på att jag smälte... =)

Ikväll börjar Big Brother iaf. Mitt blivande beroende! Måste ju. Satt o kollade på BB's hemsida förut, och jag måste ju säga att en av norskarna, Björn Kristian, påminde en hel del om en av flopparna från Idol i år. Men jag inbillar mig nog, jag följde ju ändå inte den serien... =) Annars får man väl mest känslan av att dom försökt sätta ihop ett gäng unga och "snygga" människor. Årets tema blir som alla andra - fylla och sex? Det är okej, det kan jag leva med.

Nu sprang Jenny Kallur häck, det gick inte så jättebra. Jag vill att friidrottssäsongen ska komma igång nu. Utomhus alltså, det är roligast. Men snart börjar ju OS, och det är ju inte fy skam det heller.
Och imorn, imorn spelar ju Modo mot Timrå. Heja Modo!

Kommentarer
Postat av: Emma

Tror inte det gick allt för bra för våra älsklingar igår... Men vi har ju en gryyyym målvakt - Elitseriens BÄSTA!

2006-01-31 @ 10:03:40
URL: http://gutentight.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0