Nattliga (o)vanor

Midsommar är över för den här gången. Den började regnig och med halvmulet humör, men slutade med blå himmel och molnfria tankar. Men, min vana trogen så är det nu mitt i natten/morgonen, och vad vore väl jag om jag inte vore vaken? Urk.

Midsommar ja, egenltigen en dag som alla andra. Mådde inget vidare när jag vaknade, berodde väl troligast på den härliga natten jag hade haft, med mkt sömn o så. Doh. Snarare en skitnatt utan sömn. Fast det blev bättre efter att jag hade tagit medicinen.

Min vän Jonas hade iaf bjudit med mig på festligheter, och i normala fall så hade jag väldigt gärna följt med, men kände mig inte värst festlig. Huvudet och magen gjorde ont, och var trött som om jag inte sovit på en vecka. Så jag tackade nej. Istället blev det en lugn och stillsam tillställning hemma hos Robbie och Martina. Blev bjuden på mat, och gott var det! Exakt vad det var vet jag faktiskt inte (gud så pinsamt) men det var iaf vansinnigt gott. Och goda baguetter med. Åhh, blir hungrig bara jag tänker på det *skrattar*. Och äppelpaj som efterrätt.. Inte illa!

Hur som helst, vi gjorde väl inte så jättemkt, dom höll på lite med sin musik, och så spelade vi Buzz och Singstar på PS2. Jävla skit, ännu en grej jag känner ha-begär efter! Antingen det eller så får jag flytta in där. Nej, men det var skitkul iaf. Jag har sämsta reaktionsförmågan ever kände jag när vi spelade Buzz, men tydligen är jag inte fullt så IQ-befriat som jag varit rädd för. Bara nästan. Singstar var oxå skitkul, även om det mest var låtar jag inte kände till. Rock-version. Dom låtarna jag dock kände igen var jag grym på ;) Verkar inte som jag är speciellt tondöv trots allt :D Alltid skönt med lite bekräftelse ;)
Vid 22.30 satt jag och Martina och gäspade ikapp, så jag begav mig hemåt. En trevlig alternativ midsommar, absolut.

Väl hemma så blev jag varmt mottagen av min lilla Chef som var mig hack i häl vart jag än gick. Min lilla sötskit. Nu, kl 4.45, kom han dessutom och la sig i min famn, och spinner som tusan. Jag tror det betyder att vi ska gosa nu. Inte mig emot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0