Väldigt skumt

Känns som katterna håller med med ngt hyss. Ngt de inte får göra. Varför? Jo, för att det är tyst och lugnt. Men, sanning är ju den att dom inte är hemma. Dom är hos tant veterinären och blir av med bollarna och blir id-märkta. Mina kissar ska tatueras (jag vill oxå! Sådan katt sådan herre? Dam? Klurigt värre). Hur som helst så känns det väldigt tomt och tyst. Skumt. Ska hämta dom 14.30, så efter det har jag två drogade kissekatter hemma. Mama berättade att efter att vi hade kastrerat Theisz (normalt namn på en katt va? Jag var baskettokig ett tag, och han döptes efter en spelare i Sundsvall Dragons) så var han helt groggy hela dan. Vinglade omkring, och var allt annat än rumsren. Så jag har väl det jag gör idag antar jag.

18.52 anländer Chrille till stationen nere i stan. En dag tidigare än beräknat, men hey, jag klagar inte. Trevligt med sällskap tycker jag. Exakt vad vi ska göra vet jag inte, förutom fotboll imorn och kanske bio i helgen. Får la se!

Nu ska jag lägga mig och vila lite iaf, blev inte mkt sovet inatt. Katterna var nog inte glada på mig för att dom var tvungen att ha matförbud över natten. Så dom tuggade på mig istället. Evil. Efter det ska jag städa iaf. Måste ju försöka att ha LITE ordning när man får besök iaf, även om det är närmast omöjligt med alla kartonger här. Och diska ska jag göra. Hua.

När jag blir miljonär ska jag skaffa hemhjälp, hushållerska. Sounds like a plan, Stan.

Natti, mitt i morgonen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0