Vilken jäkla dag...

Jag känner att den här dagen inte varit den bästa på länge. Mina fötter har jag ju redan ältat om, så det vet ni ju redan.

1) Hade jag fått välja hade jag suttit på arslet hela dagen, men det gick ju inte. Skulle lämna nycklarna till killen jag hyrde gamla lägenheten av, så det blev lite cyklande. Och nej, det var inte mildare mot foten att cykla än att gå. Learned that the hard way. Och att kliva på och av cykeln? NOT nice.

2) Min hemtelefon har lagt ner verksamheten, för andra gången sen jag flyttade hit. Det går inte att ringa ut, och man kan inte ringa hit. Jag felanmälde till Telia tidigare idag, men teknikern som senare ringde upp mig sa att dom inte kunde hitta ngt fel. Han bad mig koppla om telefonjacken, kolla om internet funkade, stänga av, slå på, bara använda telefon, osv osv, och återkomma senare. Inget av det funkade såklart. Så nu måste jag ringa tillbaka dit och härja imorn, så att det ska komma en tekniker hem till mig.

3) Halsont. Behöver jag säga mer?

4) Jag tror Christian är arg på mig... Det känns så. Kan inte berätta mkt mer än så, för jag vet inte mkt mer själv. Vi diskuterade lite i.... fredags tror jag det var, och efter det har jag inte pratat med honom förrän idag. Och jag har aldrig upplevt honom så kort och avig.... Det kändes inte alls bra....

5) Mamma skickade TV-dosan idag! Och varför hamnar det i denna negativa blogg? Hon skickade en dosa (fjärrkontroll för er som inte förstår norrländska) till en annan TV. Mamma är go hon... :)

Jag är dessutom både trött och grinig.... Oh, what a beautiful day.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0