I tatueringstankar

Jag vet, jag har sagt att jag inte ska tatuera mig. Och jag kommer med största sannolikhet inte att göra det heller, för när det kommer till kritan så är jag nålrädd. Men tankarna har funnits där i MÅNGA år. Det känns lite tråkigt bara, för som det är nu så verkar alla tatuera eller pierca sig. Jag känner mig snarare "unik" för att jag inte har gjort ngt av det, jag har inte ens hål i öronen.

Okej, OM jag nu skulle bestämma mig för att tatuera mig, då måste man vara fiffig nog att välja ut en bra tatuering (lycka till att hitta ngt som INGEN ANNAN har..) och vart man ska placera den. Man vill ju knappast höra "Ja, jag har 20 kompisar som gjort likadant som du". Heja heja.

Jahapp, vart ska vi då placera den? Jag kan erkänna det direkt, jag har absolut ingen fantasi. För mig är det skuldran/skuldrorna eller nacken som gäller. Dessutom vill jag inte ta det på ett "känsligt" ställe. Handleden skulle jag kunna tänka mig ur "estetisk synvinkel", men fatta smärtan att tatuera där? Dom skulle få klubba mig i huvudet innan.

Och slutligen, motiv. Lurigt värre. Det är ju samma sak där, man vill ju inte vara lika som alla andra, men ibland är det svårt att undvika. Jag tänkte, som det där med kinesiska/japanska tecken tex. Herregud, det är väl typiskt tjejer egentlign att skaffa en tatuering med ett kinesisk/japanskt tecken? Inget illa menat alltså, jag har ju själv tänkt på det. Förslagsvis mitt eget namn, eller som bilden nedan: Angel. Ängel alltså. Och för att följa samma spår så har jag även funderat på vingar, fast frågan är om det inte är lite för stort, jag vill inte ha nåt jättestort egentligen. Fast ett par vingar är helt klart lockande. Tredje alternativet är tecknet för Jungfrun, dvs mitt stjärntecken. Det är ju en sån sak som aldrig kommer ändras, jag kommer alltid ha samma stjärntecken. Samma namn med, för den delen. Däremot, vem vet om jag är/fortsätter vara en ängel? Jag kanske odlar horn och hamnar med gubben med horn, gaffel och pilformad svans på "nedervåningen". Man vet aldrig.

Hur som helst, här är bilder på två av dom tatueringarna jag skulle kunna tänka mig. Om det nu skulle råka bli aktuellt. Vilket det med 98% säkerhet inte kommer bli.


wingar
 Vingar på ryggen.... eller kanske en ängel i nacken






Kommentarer
Postat av: Ämma

DO IT! ;) Jag ska bygga ut min, när jag får ork nog att släpa mig till tatueraren här borta på Öbacka *slö*...

2006-05-11 @ 22:10:06
URL: http://hayes.webblogg.se
Postat av: Tomas

Varför göra som alla andra? Nä, fortsätt va dig själv, dvs utan tatueringar och diverse hål, iaf konstgjorda ... Förresten, unik är väl bra? Annars känner du ju iaf en till som är likadan :-)

2006-05-13 @ 10:12:40
Postat av: klutten

Det där är ryggen på världens sexigaste man
Hideto Takarai, also known as HYDE!

2006-06-12 @ 01:04:59
URL: http://klutten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0