På begäran

Eftersom det är så synd om Joanna som sitter där uppe i norr och pluggar
Så är det väl inte mer än rätt att jag sitter nere i syd och bloggar

(det rimmar ju nästan iaf)

Ikväll tänkte jag komma med nästa bidrag till mitt nya A-Ö-projekt. Vad ska det handla om? Här dom ämnena som är iaf nästan färdiga (det är svårare än man kan tro!)
  • Pojknamn (som jag kan tänka mig på en unge)
  • Flicknamn (se ovan)
  • Saker att göra på sommaren
  • Modoanknytning
  • Låtar (BRA låtar. Enligt mig)
  • Irritationsmoment.
Förslag på nya ämnen emottages tacksamt.


Hur som helst, nu har jag bestämt mig för att bli medlem i MODOsyd. Varför inte lixom? Fick kontakt med ngn kille där, som man skulle skicka intresseanmälan till om man ville åka till premiären i SBA (Swedbank Arena) till hösten. Och SJÄLVKLART vill jag ju åka med. Kan inte ens föreställa mig hur kul det skulle vara. Nu har jag helt klart ngt att se fram emot iaf.
En annan rolig sak, den här personen jag pratat med sa att det ju finns en hel del modoiter i jkpg och i trakterna omkring, så jag fick namn och nummer till en som bodde här i stan. Nej, det var inte det roliga, här kommer det roliga. Han bodde på Huluäng X (känns inte sschysst att ge ut numret) och jag ska flytta in på Huluäng 1. En granne! En modogranne! Inte illa.

Kapten är modoit med. Han har gjort min nya modoreplica till sin egen sovplats. Så fort Chefen kommer i närheten så jagar han bort honom. Dom är kul dom där två.

Kommentarer
Postat av: joanna

tack å tack=)

2006-05-28 @ 18:13:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0