Dom har åkt nu

Det var roligt så länge det varade, verkligen roligt. Men nu har dom åkt. Och det är tråkigt. Tur jag har han-som-inte-vill-nämnas-i-bloggen! Så jag slipper vara ensam.

Jag tror han-som-inte-vill-nämnas-i-bloggen eller vi ska packa lite sedan. För herr han-som-inte-vill-nämnas-i-bloggen ska ju faktiskt flytta om 11 dagar! Oj va tiden går fort. Jag hjälper självklart till att packa så gott jag kan, men det är ju faktiskt Davids grejer och han måste bestämma vad som ska vara kvar och inte. Och det är hög tid att sätta igång nu, för allt han packat hittills är några böcker. Visserligen en början, men det krävs ju lite mer innan allt är klart och urstädat... :-)

Imorgon fyller lillasyster 20 år. Oj va tiden går fort. För mig är hon fortfarande 13-14 år. Nej, jag vet, det är ingen komplimang, men inte heller elakt menat, men hon kommer ju alltid vara min lillasyster. Känns helt sjukt att hon ens får gå på krogen :-) Än mindre gå på bolaget! Ojojoj.

På fredag kommer familjen hit. Om ni missat det. Det är inte så långt till fredag, men det känns jättelänge dit! Men det går nog fort. Hoppas jag.

han-som-inte-vill-nämnas-i-bloggen pratar med Dennis i telefon. Jag är trött. Somnade vid 4 imorse och klev upp 10. Jag tror vi ska packa lite sedan. Och äta. Och träna. Jag vet inte, men det är vad jag tror. Vi får väl se hur många rätt jag har.

Kommentarer
Postat av: Emma

men hurrudu, jag sitter snart här med ett en spritflaska, en bil och ett spädbarn! Så gammal håller jag på att bli! uääää! ska jag ha med mig nåt speciellt när vi kommer föresten?förutom pakeeeeeeeeeet :P

2006-11-19 @ 19:07:33
URL: http://conetti.blogg.se
Postat av: joanna

tack för att vi fick komma erika..vi hade jätte jätte jättetrevligt..och vill gärna göra om det igen=) fast då får modo faktiskt vinna;)

2006-11-19 @ 19:59:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0