Förbannade as!

Det kan vara så att jag är blind, eller bara allmänt dum i huvudet.

Detta är annonsen som jag slog till på:K750iPåståenden och fakta:

1. Påstående: "Telefonen är fin utan massa av repor!" Fakta: Bullshit. Displayen är repig. Okej att den är sliten, den är begagnad, men skriver man att den är fin utan repor så ska den vara fin utan repor!
2. Påstående: "Allt ingår som det gjorde vid köppet av telefonen". Fakta: David köpte nyligen exakt denna telefonen i butik. Han fick med följande: telefon, laddare, minneskort, usb-sladd, hörlurar, instruktionsböcker. Jag fick: telefon, laddare.
3. Allmänt: När man köper en telefon, är det då för mycket begärt att den ska funka bra, om inget annat anges? Fakta: Den förbannade telefonen går juinte ens att starta!Emma var snäll och letade fram lite fakta åt mig från Konsumentverkets hemsida, och uppenbarligen har jag rätten på min sida. Jag ska banne mig ha mina pengar tillbaka, annars....!

Kommentarer
Postat av: Sara

Ja du har rätten på din sida. Hoppas det löser sig. Inte alls roligt att råka ut för något sånt där. Speciellt inte när det rör sig om så mycket pengar.

2006-11-08 @ 17:49:47
URL: http://sarakjellkvist.blogg.se
Postat av: Pernilla

Mm kontakta konsumentverket, han har ju lämnat uttryckliga "garantier" och då ska varan motsvara det han sagt i princip. Länge sen jag läste konsumenträtt nu. Men sådär ska det inte vara!

2006-11-08 @ 19:17:59
URL: http://teoria.blogg.se
Postat av: Emma

värdelös kille! Hunt him down and hit him!

2006-11-08 @ 19:31:49
URL: http://conetti.blogg.se
Postat av: Erika

Pernilla: Du kan bli min advokat, hihi :-)

2006-11-08 @ 19:46:55
URL: http://aliva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0