Nya skor. Igen??

Ja, för nu är jag ute efter ett par joggingskor. Mina aerobics-skor är bra när jag tränar på gympan, fast dom är faktiskt inte fullt lika bra när jag är uppe på löpbandet i gymet. Så, om jag hittar några sköna och relativt billiga skor så slår jag till. På Team Sportia har man ju dessutom 15% rabatt om man är friskis-medlem, så det är ju en bra början!

Ska ta bussen strax, David har nog inte vaknat än, men då hinner jag åka och handla innan vi ska träna tänkte jag. Eller handla, kolla på skor är ju vad jag ska göra.

Känner mig iaf himla tjock nu. Man har sånna perioder, och så är det nu. Jag har letat reda på lite recept som är bra, jag har tom skrivit ner mina kroppsmått så jag ska kunna jämföra längre fram. Fast sånt är egentligen farligt, för om man tränar och tränar och inte ser någon förändring, då är det lätt att tappa sugen. Men nu har jag gett mig tusan på att nåt ska hända, så det så!

Kommentarer
Postat av: Emma

Klart det händer NÅGONTING. Även om det inte syns utanpå så blir ju i alla fall kondition och så bättre :) Rom byggdes inte på en dag ;)

Har också tjockperiod nu. Den smög sig på igår när jag insåg att jag inte kan träna pga halsont. :P

2006-11-03 @ 10:24:24
Postat av: Emma

Förresten! Prova göra den där kycklingen jag skrev om.. endast 400-nånting kalorier inkl pasta ;) Om du vill ha nåt "smalt"

2006-11-03 @ 10:25:27
Postat av: Emma

Förresten! Prova göra den där kycklingen jag skrev om.. endast 400-nånting kalorier inkl pasta ;) Om du vill ha nåt "smalt"

2006-11-03 @ 10:32:26
Postat av: joanna

även om det inte syns på vågen brukar det ju synas på kroppsmåtten iaf=) keep up the good work=)

2006-11-03 @ 10:50:11
Postat av: Emma

Ja man får ju liksom vänta nå veckor innan man mäter igen så är man ju garanterad lite skillnad :P mäter man dagen efter så känns det som att det kanske är ganska samma. Jag är avundsjuk på er som tränar hela tiden! Ni är duktiga! Jag har också tjockperiod, men det beror mest på att jag har mens nu.. Då spelar det ingen roll hur spinkig man är. faktiskt. :)

2006-11-03 @ 10:53:54
URL: http://conetti.blogg.se
Postat av: Mor

Finns en blogg med lite mattips, GI-inspirerade visserligen, men kika! Sök på annika dahlqvist (hon har varit dr på Njurunda Vc). Bara ett tips! Kram

2006-11-03 @ 13:27:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0