Otroligt roligt!

Joanna och Mange dök upp här vid ... ja, ganska precis 24 h sedan. Om kanske 7-8 timmar är dom på väg hemåt igen. Helt ärligt önskar jag att dom kunde stanna länge, jag har haft såååå roligt idag! Missförstå mig rätt, jag har väldigt roligt med David med när jag är med honom, men lite skillnad är det ju faktiskt. Jag saknar att ha den typen av goda vänner här nere. För jag har ju egentligen ingen som jag direkt umgås med förutom David. Jag saknar att ha goda tjejkompisar, bland annat.

Hur som helst. Igår när dom kom så satt vi uppe till runt 04 ungefär, pratade. Mange och Chefen låg på soffan och gosade ända fram till att Chefen placerade sin ända på Manges ansikte. Oj vad jag skrattade! :-D Jag sov på soffan, med katterna ute hos mig. Dom var faktiskt ovanligt väluppfostrade. Bet mig bara i tårna några få gånger.
Mange och Joanna
Vid 11 klev jag upp. Kollade på tv, ringde en kille om hockeybiljetterna, åt lite frukost och var social. Vi hade även paketöppning! Lilla julafton, eller sena födelsedagar, eller vad man ska kalla det :-) Jag fick en jättefin ljusstake för värmeljus, plus lite modosaker; ett autografblock (eller anteckningsblock), en skiva med 3 modolåtar och en fin liten nyckelring! Mkt uppskattat :-) Joanna fick en liten massage-grej i trä av mig, och avocado-massageolja. Sedan fick dom en tidig julklapp med, som var till dem båda, en sån flytande-tvål"behållare" som ser ut som en snögubbe :-) Jag gör ett bidrag till en julpyntad Umeå-lägenhet ;-)

Vidare. Vi åkte ner till stan vid 12-tiden ungefär. Gick runt och strosade, kollade in Friskis bland annat, och åt lite innan vi åkte till Kinnarps Arena. Ingen vidare match. Första perioden var rolig, för då var det fart på Modo, men annars var det rätt segt. HV vann, för er som inte vet. Fast vi verkade rätt nöjda ändå, tror jag, haha!

Vi tänkte äta lite efter matchen. O'learys kändes lämpligt. Kom dit, men det var fullbokat. Gick till SOYA, även det fullbokat! På Chili Thai var det däremot gott om plats, så vi åt där. Och jag skämtar inte när jag säger att jag ALDRIG sett så många friterade kyckling-bitar till en person. Himmel och pannkaka. Men gott var det iaf. Sen då? Bowling är ju roligt. Så vi åkte runt till de 3 olika bowlinghallarna som finns här, men det var fullt överallt. Men, bio då? Vi åkte till Atoria. "You, me and Dupree" verkar ju vara rolig!

- Vi har tyvärr inte fått hela den filmen än, så vi har bara halva! Får nog resten till veckan.

Skit oxå. Borat då?

- Det finns tyvärr bara spridda platser kvar.

Nej, då fick det vara. Vi åkte vidare till SF-biografen. Kanske man kan se The Guardian, eller World Trade Center? Eller vad tror ni? Nej, WTC fanns det bara två biljetter kvar till, och Guardian gick visst bara 18.15. Hade vi turen med oss ikväll eller what?! Nej, vi hyrde "Dukes of Hazzard" och köpte snask, och åkte hem till Dennis. Dennis som för övrigt sov bort det mesta av filmen, haha!

Hem åkte vi vid 01 ungefär. Satt uppe och surrade, kollade på lastbilsbilder som David skickade. För ungefär 30-40 minuter sedan gick de och la sig. Här sitter jag kvar vaken, och bloggar. Vilket liv man har va? Nej,  men som sagt, det roligaste vore ju om de inte skulle åka hem imorgon.

Nej, den här dagen har varit otroligt rolig, och jag ser fram emot nästa gång vi ses, oavsett det blir här eller i norrland. Och dessutom har  jag ju även nästa helg att se fram emot, när familjen kommer ner... :-)

Och om någon annan vill besöka mig så ska vi nog kunna ordna det med ;-)

Nu säger Erika godnatt! Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0