Otroligt slö....

Har inte tränat sedan i onsdags, men jag har ingen vidare motivation till att träna idag heller. Visst, mentalt är jag sugen, men jag är sååå trött att det känns jobbigt bara att masa sig från sängen till soffan. Ujujuj. Men jag ska försöka träna idag ändå. Antingen blir det gym när David kommer hem (eller innan, det var det där med motivationen som måste lösas först bara), eller startspinning 40 minuter kl 16:00, fast det som egentligen lockar mest är Ki Balans kl 17:30. Låter det inte lugnt, skönt och behagligt med lite Ki balans? Det brukar ju ändå vara en styrkedel i det passet ändå, så man sover sig ju inte igenom det.

[Paus]

Jo, nu har jag bokat ki-balans-passet. Fast enligt bokningen så är det kl 16:30. Lurigt. Får ringa och kolla.

Annars då? Jo, jag har idag anmält mig till en pedagogik-kurs i Blekinge vt -07, en distanskurs då. Denna kursen. Får väl se vad som händer. Ska skicka in lite betyg och så, så får jag reda på om jag får börja efter det. Tur att jag håller på att bli vuxen så att jag vet vart jag har alla mina gamla betyg, hihi! Dom är i min "Vuxenpärm", hihi. Vuxenpoäng till mig.

Tjingeling.


[Update]

Jag ska dubbelträna bestämde jag mig för. Det blir både start-spinning och nervarvning med lite ki balans. Det låter väl finemang tycker jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0