So very bored....

Jag har egentligen ingenting att skriva. Jag har så tråkigt att jag inte har något spännande att blogga om. Fast, det har jag ju oftast inte i vanliga fall heller, så det är kanske inte så stor skillnad.

Jag är i full gång med julklappar nu iaf. Fast jag kan ju inte säga vad det är, för både systern och mamman och pojkvännen läser ju min blogg lite då och då. Pappa är den enda som inte läser här, (jag tror inte han gör det iaf), men jag kan lika gärna låta bli att skriva det med. Förresten har jag bara köpt födelsedagspresent till honom än så länge ändå, han fyller nämligen år på torsdag, om en vecka alltså. Och även lillasystern blir stor, hon fyller hela 20 år (bolagsåldern! Se upp Sundsvall) på måndag. Så det blir kanske lite fira när dom kommer ner nästa helg :-) Hur som helst - jag har köpt födelsedagspresent åt syster och pappa, och julklappar åt syster, mamma och David. Jag är rätt nöjd än så länge.

Jag har även börjat skriva julkort. Vuxenpoäng eller nåt? Don't know. Men jag gillar att skicka (och att få!! *wink, wink*) julkort! Att få mina vänner att känna sig ihågkomna. Visst, frimärkena kostar pengar, men det är ju bara jul en gång om året. Vill du oxå ha ett julkort? Säg till isf. Hittills har jag 18 st på min "lilla" lista, så du kanske redan är med, det vet man aldrig :-) Men det är mest "gamla godingar".

Min tumnagel bara väntar på att gå av. Det ser ut som den ska vara lös, men det är den inte, och jag tänker inte rycka bort den och riskera att rycka bort hela tummen. Och ni som skrattar åt att bryta en nagel, shame on you! För ni vet inte hur ont det gör.

Jag är träningssugen med. Fast jag hade bestämt mig att inte träna idag. Och det lyckades jag ju uppenbarligen hålla. Men jag är rastlös. Får träna imorn. Om jag hinner. Har fortfarande inte städat ingör helg-besöket, haha! Men men, jag har ju hela morgondagen, för Joanna och Mange verkar inte komma förrän framåt natten. Visst, jag skulle kunna städa nu, men jag har så dåligt med lampor, så det känns bara jobbigt.

Underlig känsla, jag är jättetrött, samtidigt som det kryper i kroppen på mig.Undrar om jag skulle kunna somna om jag gick och la mig? Vore ju skönt. Då skulle jag kunna kliva upp tidigt och städa imorgon. Och på så vis ha resten av dagen på mig att.... träna? Svar, ja. Jag har blivit ett litet träningsfreak. Fast det kommer inte gå så långt att jag tränar varje dag. Jag vill ha lite fritid med, och man ska ju helst låta musklerna vila med.

En intressant blogg? Nej. Vill du ha det får du gå vidare nån annanstans. Vart vet jag inte.

Nej, jag tror jag ska sätta mig och adressera lite julkort.

Hej så länge.

Kommentarer
Postat av: Sara

Klipp nageln så du inte fastnar och sliter av hela nageln. Eller va fasiken ska jag bry mig för ;) Men så skulle jag ha gjort. Fast jag är lite manisk när det gäller att klippa naglar. Måste klippa dom hela tiden.

2006-11-17 @ 00:20:46
URL: http://sarakjellkvist.blogg.se
Postat av: joanna

jag vill ha ett julkort..fast kanske inte måste säga det...brukar ju få av dig=)

2006-11-17 @ 09:13:32
Postat av: Erika

Joanna: Med risk för att förstöra "överraskningen", men ja, du är ganska given... :-)

2006-11-17 @ 11:08:16
URL: http://aliva.blogg.se
Postat av: Emma

Tror att jag åxå ska skicka julkort i år... Haha. Men så säger jag varje år och sedan glömmer jag! Men men. I år skall det ske .. ehm. eller nåt :P

2006-11-17 @ 13:39:30
Postat av: Erika

Emma: Ungefär som med nyårslöftena... Dom bara "råkar" smita iväg från en... :-D Men jag önskar dig lycka till ;-)

2006-11-17 @ 14:15:29
URL: http://aliva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0