The wrong way to handle me.....

Det finns olika sätt att "ta" människor. Alla reagerar på olika sätt, man har sätt man hellre vill bli bemött på än andra. Och fy tusan va tjurig jag blir när jag blir "bemött" på fel sätt.

Okej, jag erkänner. Det var vansinnigt klantig att bli lurad på mobiltelefonen, men ett tack till 99% av dom jag pratat med som åtminstone tyckt lite synd om mig. Det är faktiskt inte så att jag medvetet letat efter någon som ska lura mig. Nu blev det så, det är skit, men ärligt talat - det sista jag behöver är mer skuldkänslor.

"Jag skulle aldrig lita på någon som inte ens kan stava till produktmärket eller inte skriver hur länge dom haft telefonen"

Nähä, jag tänkte inte så. Jag tänkte att vissa kanske har svårare att stava än andra, och man kan inte komma ihåg att skriva allt. Jag frågade för övrigt hur länge han hade haft telefonen: 5 månader.

"5 månader? Vet du inte att den telefonen kostar 3000 ny?"
Underförstått: Fattar du inte att du inte får en 5 månader gammal telefon för halva ordinariepriset?

"Jag hade hellre lagt de pengarna på en ny och fått garanti"

JAAAA, JAG VET. Men det är lätt att vara efterklok.

"Det var ju synd att du inte använde internetgiro. De varnar ju för att köra postförskott/förskott"

Ja, det var förbannat synd. Ge mig gärna mer skuldkänslor och ångest, för uppenbarligen har jag ju inte tillräckligt redan....

Jag är tjurig nu.

Kommentarer
Postat av: joanna

ÄHH jag är lika naiv som dig jag och tror gott om folk..men det är klart att det är alltid går att vara klok i efterhand

2006-11-09 @ 07:16:02
Postat av: Sara

Säger som joanna.

2006-11-09 @ 09:31:15
URL: http://sarakjellkvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0