BAJS!

... Är min nya svordom. Vet inte om det märks här i bloggvärlden, men jag har minskat mitt svärande väldigt mkt! Det är jag STOLT över. Jag hoppas det märks iaf.

Hur som helst.

BAJS! Hur klantig får man bli!

Dagen inleddes med städning hos David. Han plockade i lägenheten, jag diskade och städade ur hans kylskåp. Senare åkte vi ut till hans föräldrar och åt där. En stund efter maten satt jag, David och hans mamma och pratade. Minns inte vad hon pratade om, men helt plötsligt slog det mig. Idag är 4:e oktober. FJÄRDE OKTOBER! Den dagen då jag skulle ha jobbsökarkurs på arbetsförmedlingen. Jag har alltså missat en AF-träff, och det är ALDRIG bra. Aldrig någonsin. Jag höll på att bryta ihop då när jag kom på det. Kunde ju dessutom inte ringa då heller eftersom det var långt efter. Får höra av mig imorn. Ska ju dessutom på Bas-information imorgon. Jag vet bara inte riktigt vad jag ska säga. Sanningen. Den är ju att jag glömde.  Ingen är perfekt. En vit lögn vore att jag trodde att det var 5:e och 6:e oktober, istället för 4:e och 5:e.

Aja, imorn märker vi om jag är man eller mus.Ehum, det kan tolkas på flera sätt kom jag på, men nu förstår säkert hur jag menar.

Nu ska jag titta på CSI och dricka äppeljuice, och vänta på att älsklingen ringer.

Ciao

Kommentarer
Postat av: Syster

Det där var lika klantigt som att glömma att låsa mopeden! *hämnas*

2006-10-05 @ 12:06:18
URL: http://conetti.blogg.se
Postat av: Erika

Hmm, kanske, det återstår att se vad konsekvensen blir!

2006-10-05 @ 13:05:15
URL: http://aliva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0