Det här är bara inte sant....

Jag börjar undra vad som händer med mig och mitt minne. Jag kommer inte ihåg NÅGONTING! Jag missade mitt möte med Arbetsförmedlingen förra veckan. När jag kom hem nu ikväll hade jag fått brev om att jag faktiskt var avskriven, även fast handläggaren jag pratade med dagen efter sa att det inte var nån fara. Fuck 'em! Jag hade iofs ändå tänkt åka dit imorn, men nu måste jag, varesig jag vill eller inte. Suck.

Öppnade just min almanacka för att skriva in kommande läkarbesök mm, och vad ser jag då? Jo, idag skulle jag ha varit på vårdcentralen för andra delen av min personlighetstest-grej. HELVETE, HELVETE, HELVETE, HELVETE. Istället har jag varit ute och åkt lastbil med David. Jag ångrar inte att jag gjorde det, för jag tycker om att åka med honom, och idag har varit en bra dag. Men FAN... Jävla minne.

Ja, mycket svordomar nu. Jag som närmast har slutat svära, bra gjort av mig. Men just nu skiter jag i det. För jag är så jävla klantig.

Kommentarer
Postat av: Emma

Det är därför man sätter en påminnelse i mobilen inför sådana viktiga grejer så den börjar tjuta när det närmar sig ;)

2006-10-11 @ 22:56:24
Postat av: TinaZ

Känner igen det där! Jag har vissa dagar då jag totalt inte har någon koll! Kvällen innan jag skulle upp och jobba på arkivet, började jag ställa mobilens alarm på kl 10, Johan uppmärksammade det och sa; men ska inte du jobba från klockan sju imorgon? Ehh...jooo, det ska jag...
Så min lösning är en "levande" kalender som får komma ihåg saker åt dig ;) Funkar bra för mig!

2006-10-12 @ 09:46:32
URL: http://TinaZ.bloggagratis.se
Postat av: Erika

Emma: Genialiskt!

TinaZ: Men du vet, det kräver att man kommer ihåg att berätta för den levande kalendern med, plus att då ska den oxå komma ihåg! Inte lätt alla gånger serru!

2006-10-12 @ 11:16:43
URL: http://aliva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0