Himlen är typ....lila

Jag är skittrött. Somnade väl runt 2 inatt, men nu är jag redan vaken. Eller ja, har väl varit vaken till och från sen halv 6 eller nåt, tack vare mina fantastiska, älskade, fyrbenta vänner, och en ovanligt varm säng. Klev upp kl 7, pallade inte att ligga kvar.

Chefen är en riktig slyngel på mornarna. Jättejobbig! Han ska in under täcket och klösas och bitas i benen. Inte för att vara elak alltså, utan för att busa, men det är inte direkt populärt ändå. Jag har återgått till att sova med en sån blomspruta-vatten-grej, ni vet, i sängen, för att kunna spruta vatten på honom när han är som värst. Nackdelen är ju att han får sånna psyk-ryck när man hotar honom med vatten att han far iväg som en dåre. Imorse hoppade han upp på bordet, där jag hade två upp-och-ner-vända stolar, och rev ner den ena. Ja, det var en ordentlig smäll. Slyngel-katt.

Hade det varit en vanlig dag hade jag nog försökt somna om ändå. Men jag hade ändå ställt klockan på 8.30, så då var det lika bra att kliva upp. Jag ska nämligen åka bort till David, där min gamla skruttbil står, och städa ur den. För runt 11-12 kommer det tydligen en spekulant från Falköping och ska titta på den. Hoppas han vill ha den, för det vill inte jag! Men hur som helst så måste den städas, jag har fortfarande grejer i den, och den måste dammsugas.

Nu ska jag iaf utnyttja tiden till att ta en morgondusch. Det är aldrig fel. Är ju ändå en hel timme innan jag ska gå till bussen.

Ciao

Kommentarer
Postat av: Syrran

Kung! Villeromharen?

2006-10-21 @ 19:32:40
URL: http://conetti.blogg.se
Postat av: Jessica

Hejsan...

Trillade in här hos dig.
Ville bara lämna ett litet hej efter mig.
Hoppas att du har en bra helg.
// Jessica

2006-10-22 @ 12:02:22
URL: http://gurkiss.com/wp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0