Ingen direkt rubrik idag, nej.

En trevlig dag, jomenvisst. Fick brevet från CSN, uppskattat. Lämnade elräkningen hos SOC, den tar dom han om. Ljuvligt. Har varit med älsklingen nästan hela dagen, förutom när jag var hemma i förmiddags och mojsade med katterna. Mina bäbisar, jisses så stora dom är nu. Kapten är tung, haha. Och ändå är det inte han som äter mest! Galet.

David lagade mat åt oss idag. Nåt slags kött, potatis och brunsås. Väldigt gott! Nu ikväll har vi även lyxat och ätit fruktsallad med vaniljglass och riven blockchoklad ovanpå. Sååå vansinnigt gott.

Känns som att det kan bli dags att sova snart. Somnade vid 2 inatt tror jag, men jag vaknade nog vid 3-tiden igen tror jag, och mådde dåligt. Vandrade runt i lägenheten, lyckades väcka David med, även fast jag försökte vara tyst. Han somnade dock om efter inte allt för lång tid, som tur var. Det gjorde inte jag. Mådde illa. Känsan när jag låg i sängen var att jag låg i en backe, alltså, att huvudet låg neråt och fötterna uppåt. När det sluttar lixom. Förstår du? Kunde inte lägga mig i sängen igen iaf, så jag la mig i soffan. Somnade, men vaknade vid 5. Gick och la mig i sängen bredvid David, och då somnade jag! Sov som en stock, skönt. Hoppas bara det går bättre att sova inatt, men det borde det göra. Rimligtvis.

Imorn ska jag.... nej jag vet inte. Beror på Davids hälsa. Han är lite krasslig, gubben min. Han känner att han börjar bli sjuk, och det hoppas jag ju inte såklart. Men det som händer det händer. Men om han är frisk och orkar så kanske vi ska ta o leta reda på en kylare till min bil, eller kanske gå i några affärer. Han ska ju renovera badrum och eventuellt kök i sin nya lägenhet! Inte för att han får flytta in än, men det skadar ju inte att titta :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0