Så typiskt!

David har lagat kylaren i min bil. Eller ja, bytt ut den. Så nu borde den funka. Eller? Hm, nja.

Den blir betydligt varmare än den var med förra kylaren (dvs när den fungerade). Men den går ju att köra med. Eller? Hm, nja.

Har ni någonsin kört en bil som ryker så mkt att ni tror att det brinner i avgasröret? Jag skämtar inte, jag ser inte ut genom bakrutan för att det ryker så mkt. Helt sjukt. Så, David hade pratat med sin kompis, och kompisen trodde väl visst att skroten var vägen ut. Så det blir väl antingen det eller försöka sälja den som reservdelsbil eller nåt på blocket. Bajs.


Och sen var det ju det med hästarna.

Jag har rid-, tränings-, och tävlingsabstinens. Vill vill vill. Har skickat en förfrågan till Bankeryds Ridklubb om hur lång väntetid de har till sina grupper, men om det är en ridskola för mig vet man ju inte. Även Jönköpings Fältrittklubb finns, men där är det dyrare, och troligtvis längre köer med. Men egentligen kvittar det, för jag har inte råd att rida på nåt av dom ställena.

Imorse blev jag väckt av telefonen. (Eller imorse förresten, klockan var väl runt 13. Men somnar man kl 7 så är 13 fortfarande morgon). En tjej i Mullsjö ringde och undrade om jag var intresserad av att rida och träna hennes häst. Ett halvblod, 13 år. Skulle få rida och träna hur mkt jag ville, kanske ev, tävla. GRYMT! Men, Mullsjö ligger en bit härifrån, hennes gård ligger 4,2 mil från mig. Så det är väl kanske inte värt det. Kostar mkt bränse det.

Bränsle förresten, jag har ju ingen bil. Så typiskt!

Kommentarer
Postat av: joanna

hade du lagt ut en annons om att du ville ha foderhäst eller?

2006-10-10 @ 17:20:50
Postat av: Emla

Jag vill också rida! Man kanske skulle annonsera...

2006-10-11 @ 08:13:44
URL: http://emla.webblogg.se
Postat av: TinaZ

Problem med bilen...jobbigt! Vår Saab eller ska jag säga "svarte blixt" har varit lite stingslig den med! Kan det ha någonting med hösten att göra? Att de fått en höstdepression menar jag ;)

2006-10-11 @ 10:42:14
URL: http://TinaZ.bloggagratis.se
Postat av: Erika

Joanna: Japp, jag har lagt ut en annons på blocket. Nu vet ag inte om jag ska låta den ligga kvar eller inte eftersom jag inte har bil längre.

Emla: Försöka duger!

TinaZ: Den här bilen lider troligtvis av ngt värre än höstdepression, den är nämligen färdig för graven!

2006-10-11 @ 21:56:15
URL: http://aliva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0