Dags för läkarbesök

Jag måste gå till vårdcentralen snart känner jag. Känns som att hela kroppen håller på att rasa sönder. Ja, jag vet att jag överdriver, men jag är SÅ sjukt less på att gå och ha ont.

  • Nacke, rygg och axlar. Stel som ingen annan jag känner. David har försökt massera mig, men jag vrider mig av smärta bara han masserar lite försiktigt. Så ska det väl ändå inte vara? Och nej, han är INTE dålig på att massera. Jag vill veta vad jag ska göra för att inte ha ont och vad jag ska göra för att förebygga.
  • Magen. Jag har ont i magen nästan varje dag. Jag försöker variera kosten, men det är ju väldigt mkt som jag måste undvika för att inte vara garanterad magknip. Jag vill veta varför jag har ont! Gluten var det ju inte, och när dom väl hade fastslagit det så la dom ner och sa "Nu kan du äta vad du vill igen." Är dom dumma? Det kan jag ju inte, bara för att jag inte har glutenallergi så betyder det inte att min mage blev snäll igen. Jag har fortfarande ont i magen, och jag vill veta varför.
  • Handlederna. Jag har ganska länge haft ont i mina handleder. När jag till exempel skruvade upp mina gardinstänger - pest och pina. Är inte det sånt man ska kunna göra utan att få så ont att man knappt kan använda händerna efteråt? Återigen - jag vill veta varför.

Okej, det var väl inte hysteriskt många krämpor, men det känns ändå jobbigt att gå omkring och ha ont. Jag vill inte mer, jag är less nu!

Kommentarer
Postat av: Emma

Uscha. Hoppas du får bukt med "skiten" :S

2006-09-16 @ 16:32:48
URL: http://hayes.webblogg.se
Postat av: Sara

Gjorde dom en riktigt tarmundersökning när dom kollade glutenintollerans?? Gluten sätter sig nämligen på lederna och man får ont i rygg/nacke och handlederna är en klassiker... om man inte sköter kosten.. tro mig, jag vet! =))

2006-09-17 @ 10:48:09
URL: http://salibe.bloggagratis.se
Postat av: Emma

Ahhh... Gastro nästa? Känner igen det där och kan nästan sätta pengar på vad dom kommer säga om din mage. Colon Irritable (CI). Du har en överkänbslig mage vilket betyder att du vissa dagar är överkänslig mot sådant du andra dagar kan äta. Just live with it! Jag har själv fått den diagnosen. Inte så mcyket man kan göra. Mer än lära känns sin mage.

2006-09-17 @ 12:54:01
URL: http://emla.webblogg.se
Postat av: Erika

Sara: Jaså, är det så?? Shit. Då kanske det har nåt med det att göra ändå då...eller jag vet inte. Man kanske ska fråga läkaren ändå.

Emma: Gastroskopi har jag gjort, och det var då dom sa att dom inte hittade nåt fel på mig så att jag skulle "äta hur jag ville igen". Mamma har oxå CI, så jag vet att det inte är någon höjdare.
Fast jag vill inte lära känna mig mage, jag vill adoptera bort den!

2006-09-17 @ 15:56:32
URL: http://aliva.blogg.se
Postat av: Sara

Har dom gjort en gastro är det tveksamt om det är Gluten, och har din mamma CI är det kanske mer troligt att du har det. Tycker endå du ska fråga läkaren igen ang gluten eftersom jag känner igen symptomen som om dom vore mina egna! =) MVH Dr Sara Berg ;)

2006-09-17 @ 16:49:01
URL: http://salibe.bloggagratis.se
Postat av: Kamilla

Laktos?

2006-09-20 @ 23:55:42
URL: http://kamilla.blogg.se
Postat av: Erika

Laktos är jag inte utredd för, men det kan ju vara värt att prova!

2006-09-21 @ 14:49:27
URL: http://aliva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0