Jag saknar...

  • Tvättstugan i Umeå, på Mariehemsvägen 21B (om jag inte minns helt fel så var det där vi bodde). Elektronisk bokning, man kunde tom boka tvätttid på internet! Ingen annan kunde gå in på din tvätttid (vilket vart lite jobbigt när Joanna och Mange glömde "nyckeln" i tvättstugan, hehe), du fick tvätta precis vilken tid på dygnet som helst, och tvättmaskinerna, torktumlarna och torkskåpet var alldeles nya! Lyxtvättstuga, jomenvisst.
  • Invisible-funtionen på ICQ, jag vill att den ska finnas även på MSN. Att jag kan "Appear offline", men ändå välja några få som kan se mig, och prata med mig. När man vill vara sådär småhemlig lixom. Alla har vi väl sånna stunder?
  • Ungdomsmottagningsreklamen som gick i Sundsvall för 100 år sedan "Klamydia från lydia, jag skippa gummit det var inte så bra! Om du har frågor eller kanske probleeeeem (med ditt skrev!) Kom till ungdomsmottagningen!Kom till ungdomsmottagningen! " Men en klämmig lite melodi till! Det var tider det.
  • Diana. Världens bästa Diana, världens bästa pålla. Hästen som kan göra ALLT. MSV hoppning och MSV dressyr. Lära fegisar som mig att våga hoppa, jag som förut aldrig hoppade högre än max 70-80cm, hoppade 1,35m efter 2 veckor! Och inte nog med det så lallar hon omkring med 5-åringar (och äldre med förstås) på ryggen som den absolut snällaste och försiktigaste pållan någonsin. Jag älskar min Diana, och saknar henne så mkt som jag inte ens kan beskriva. Och sist men inte minst så vinner hon över både Fröja och Zambesi när vi kommer i full galopp över lägdan... :-D
  • När bensinen kostade under 10 kr. Behöver jag kommentera det ytterligare?
  • David. Saknar honom alltid när jag inte är med honom. Han är bäst i hela världen.. :-) Jag är KÄR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0