What's your thing?

Känns som jag hoppat mellan en hel del jobb på senaste tiden, även fast det inte är SÅ många. Och vad jag har märkt är att alla (nästan iaf) företag har en egen "grej". På Arkivservice var det örtsalt, eller örtkrydda eller vad man nu vill kalla det. På Kongsberg var det kaffe. Eftersom man hade en gratis kaffeautomat så gick precis ALLA runt med en mugg med en rykande dryck i. Drack man inte kaffe innan så började man efter att ha jobbat där ett tag (Inte jag, jag var ju bara där en vecka ungefär). På Wibe Defem, där jag var förra veckan, där var det kaviar. Det har jag inte ätit på hundra år, men där åt alla det. Det, och spela kort. Varje fikarast avslutades med en omgång, damerna spelade "vändtia" och karlarna spelade.... hmm, ja, det liknade "neger och president" iaf. På senaste giget, TSG Plast, där är det sötsaker. Det finns godis, det finns läsk, och alla äter och dricker för glatta livet.

Vad har din arbetsplats för "thing"?

Kommentarer
Postat av: frida

nyponsoppa!

2006-09-05 @ 12:14:21
Postat av: joanna

på ortviken gillade de när det var tekakor som fika eftersom tekaka= fredag = helg =D

2006-09-05 @ 18:27:53
Postat av: Emma

På ST hade vi fruktstund kl 15. Ofta var det lungt på telefon så man kunde sitta och äta frukt och snacka skit om chefen :P Annars var det glass från Pressbyrån ;)

2006-09-05 @ 21:30:12
URL: http://hayes.webblogg.se
Postat av: Madde

Frukt på banken! Därför att den är gratis såklart ;) Kaffe också men det har jag fått för mig är så på alla jobb men det kanske inte är så? Beror på vad det är för folk antar jag?

2006-09-05 @ 23:16:35
Postat av: Sara

örtsaltet är på mitt jobb då, fast jag tycker det verkar lite onyttigt för hjärtat att äta det varje dag så jag har knappt ätit det en enda gång! Hmm.. undra vad det blir på mitt nästa jobb? =)

2006-09-06 @ 09:48:54
URL: http://salibe.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0