Blir det någon Sundsvalls-resa?

Ja, det kan man fråga sig. Just nu ser det mörkt ut, tyvärr. Och det är ekonomin och katterna som är problemet. Det finns tyvärr inte så många alternativ.

Alternativ 1: Ta med katterna till Sundsvall
En resa på 70 mil? Ingen höjdare kanske, men det kan funka. Men vart ska katterna bo när jag är uppe? Den frågan är svårare. Syrran har sina katter hos mamma, pappa har redan katter, min ena moster har fullt hus med både katt och hund, och min andra moster har en allergisk familjemedlem. Och på kompis-sidan så är det katter på dom flesta hållen. Syrran får förhoppningsvis sin lägenhet den 19:e, men jag kommer ju upp den 18:e, och dessutom är det inte säkert att syrran får lägenheten just då. Och även då så saknas det ett dygn som katterna är hemlösa. Känns inte som ett jättebra alternativ.
Dessutom försöker David sälja sin bil, och ska försöka sälja den i Västernorrland med. Tänk om jag åker upp med katter och diverse tillbehör, och så blir bilen såld där uppe, och jag måste ta tåg eller buss hem? NEJ TACK.

Alternativ 2: Katthem
Ringde imorse till Ulvstorps Gårds Kapttpensionat, och fick pris och information därifrån. 110kr/natt för båda katterna, skulle egentligen kosta 160kr för båda katterna, men eftersom det inte öppat officiellt än så erbjöd hon sig att ta dom ändå, vilket jag tyckte var schysst. Dom får bo i ett eller flera stora rum, fönster så att dom kan titta ut, möbler i olika höjder att vara på, och vill jag så får jag ju även ta med leksaker och grejer hemifrån. Mat, kattsand o liknande ingår i priset. Och det är dessutom samma foder som jag själv använder som ingår i priset. Innan man lämnar katterna ska dom vara avmaskade och vaccinerade, avmaskade är dom redan, det gjorde jag för någon vecka sedan, och vaccinerade ska dom bli på tisdag. Enda nackdelen med detta alternativ är ju att det kostar pengar, och ganska mkt pengar dessutom. Jag skulle ju vilja vara borta åtminstone en vecka, egentligen helst över sista april med, men det funkar ju absolut inte om jag ska ha katterna på pensionat. "Bara" 7 dagar blir ju 770kr, och det stämmer inte alls överens med min ekonomi. Ett bra alternativ om det inte hade varit för min taskiga ekonomi.

Alternativ 3: Be grannen
Jag känner inte min granne mer än att jag vet att dom oxå har katter, och att dom brukar kolla upp på min balkong när katterna sitter och tittar ner. Känns dessutom helt fel att be någon jag inte känner att komma hem till min lägenhet och ta hand om mina katter. Inget vidare alternativ.

Alternativ 4: Lägga ut en annons om kattvakt på blocket
Kan någon tänka sig att komma hit och ta hand om mina katter, eller ska jag lämna mina katter hos någon medans jag är borta? Absolut inte, sämsta alternativet hittills. Jag vill inte ha främmande människor i min lägenhet, och jag vill inte lämna mina katter till någon jag aldrig träffat. Absolut inte.

Alternativ 5: Stanna hemma
Tyvärr känns detta som det mest troliga alternativet. Det blir ingen resa, vilket nog är det bästa för både katterna och min ekonomi. Men jag vill verkligen åka. Lär nog kännas jobbigt att David åker, och att då få vara hemma i Sundsvall vore ju förstås inte helt fel... Men men, jag överlever ju här nere med, jag har ju Charity och Lisa som jag ska åka och pyssla med lite oftare nu om inte Davids bil blir såld.



Jaja, vi får väl se vad som händer, helt enkelt. Nu ska jag kolla om jag hittar några intressanta kurser/utbildningar att söka. Ja, jag är ute i sista minuten, men skit samma. Jag är väl inte 100% seriös heller. Det är ju utbildningen på Tenhult som jag allra helst vill in på. Jag väntar dock på intyget från Lajla innan jag skickar in min ansökan. Men det är på G, mamma har skickat det och det borde komma senast imorgon.

Nu ska jag äta nånting, om ca 1,5 timme ska jag åka iväg till Österängskyrkan för min sånglektion. Nervöst!

Kommentarer
Postat av: joanna

hoppas det löser sig!

2007-04-10 @ 13:02:26
Postat av: Sara

Stanna hemma och njut av ensamheten :)

2007-04-10 @ 13:27:59
URL: http://sarakjellkvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0