Brist på motivation

Extrem blogg-svacka hos Näsberg. Vet nog vad det delvis har att göra med, men jag ska inte ägna denna bloggen åt gnäll... :-)

Fast jag ska bara gnälla om en sak först... L-et på mitt tangentbord är trögt, så man måste lixom verkligen TRYCKA på L-et för att man ska få till det. Man skriver faktiskt fler L än vad man kan tro. Fast inte lika många L som.... hmm.. Äh, jag vet inte, skit samma.

Jag har förresten ångrat mig. Det här kommer bli en gnällblogg.

Jag har ingen motivation till någonting just nu. Verkligen ingenting känns sådär fantastiskt kul. Det är påsk. Jaha, och? Vi ska väl äta hos Davids mormor imorgon, Davids faster har med sig vår käre statsministers pappa. Inte illa! Men jag har helt enkelt ingen lust. Det hinner säkert ändra sig tills imorgon, men just nu känns allt bara segt.

Det är iofs inte första gången som allt känns så... omotiverande. Jag har varit lite halvt frånvarande till och från den senaste tiden, och  jag kan inte sätta fingret på vad det beror på. Jag borde kanske ha tagit upp detta med kuratorn imorse, men jag tänkte inte på det då. Som vanligt, när det väl är tilllle att ta upp något med någon, då har jag inte en tanke åt det hållet. Jag MÅSTE börja skriva kom-i-håg-lappar åt mig själv. Haha, tjejen med koll.

Ska iaf få en liten privatlektion av våran körledare på tisdag kl 15. Väldigt nervös, men det ska nog gå bra. Hoppas jag... :-)

Tror jag ska ta och åka till David nu. Kolla på en film, mysa lite... Ladda upp lite motivation för morgondagens påskbjudning hos mormor Lily. Om jag bara kunde fatta vad mitt problem är... jag vill inte vara så här omotiverad, det är tråkigt, och det är tråkigt för dom som är runtomkring mig. :-(

Och jag är fortfarande förbannad på mitt tangentbord och dess nästan-icke-fungerade L.

Kommentarer
Postat av: joanna

jag tror det är för att modo förlorade igår..så får hoppas de kan vinna imöra så du blir glader igen;)

2007-04-05 @ 20:06:18
Postat av: Madde

Min D-tangent var så förut men nu har den skärpt till sig ;) Kanske lyckats dammsuga upp något skräp när jag svept med dammsugaren över den :)

2007-04-06 @ 15:59:15
URL: http://maddix.blogg.se
Postat av: emma

dåligt med bloggande nu tyckwer jag :P

2007-04-08 @ 17:00:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0