Fredagsfyran v. 14

Jag hatar egentligen den här typen av frågor, men det känns ju fegt att välja en annan veckas frågor i min premiäromgång, så jag ger väl detta ett försök då!

TEMA: Svåra val

1) Om du tvingades välja mellan att bli blind eller döv, vad skulle du välja?
Kunde de inte börjat med en lätt? Jag skulle nog välja.... Döv, tror jag. Jag tror det skulle kännas värre att inte kunna ta sig fram obehindrat, än total tystnad. Visst skulle det bli svårt att kommunicera med andra människor, men jag tror det är lättare att lära sig teckenspråk än att lära sig att ta sig fram med en sån där vit pinne.

2) Om du tvingades välja mellan att dö av kyla eller av hetta, vad skulle du välja?
Kyla. Den var inte så svår eftersom jag tycker det är jobbigt bara att sitta i en bastu...!

3) Om du skulle tvingas amputera antingen en arm eller ett ben, vad skulle du välja?
En arm, främst av samma anledning som fråga 1, jag vill kunna ta mig fram mer eller mindre obehindrat. Det finns dom som kan rida med en arm, det ska jag oxå klara. Får jag dessutom välja vilken arm som ska amputeras, och kan välja vänster, så är det ju inte heller så illa.

4) Om du tvingades välja mellan att se på porrfilm tillsammans med dina föräldrar eller att se på en porrfilm, där dina föräldrar har sex, vad skulle du välja?
Hahaha herregud vilken fråga. Fast den var inte heller så svår. Skulle hellre titta tillsammans med mina föräldrar, för dom är rätt coola. Skulle absolut inte, och aldrig, välja att se en film där mina föräldrar har sex, varesig det är med varandra eller deras nya respektive. No way!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0