Hockeyfeber och hemlängtan

Mitt lock för örat har ÄNTLIGEN släppt. Nej, inte av sig själv om ni trodde det, nej, jag var nämligen på vårdcentralen och spolade öronen imorse. Det visade sig att jag ju faktiskt hade lock för vänster öra med, men det har jag inte märkt eftersom locket för höger var ganska ordentligt. Men nu hör jag utomordentligt bra, och det är huuuur skönt som helst.

Jag var hos frisören idag med, hade klipptid hos en elev. Varför betala fullpris när man bara ska klippa topparna lixom? Okej, klippte kanske liiite mer än topparna, men det blev ingen jätteskillnad. Men det känns ändå väldigt skönt. Och 150kr för en klippning känns inte som världens rån heller. Och förresten, jag skulle vilja ha någon som tvättar mitt hår varje dag. Det är fantastiskt skönt när någon tvättar ens hår, och lixom masserar huvudet. Huvudmassage är underskattat.. :-) Och min tvätta-håret-människa kan gärna få föna mitt hår med. Länge sedna mitt hår var så lent, rakt och fint som det var idag. I like.

Hade skattjakt utomhus på scouterna idag. Jag har ingen direkt funktion faktiskt. Satt mest på trappan i solen och gottade mig. David var målvakt i en fotbollsutmaning, han var bättre än vad jag trodde. Det var en trevlig scoutkväll iaf!

Direkt därifrån till Eurostop, där vi skulle möta två norrlänningar, nämligen Mange och hans pappa! Dom tog vägen genom Jönköping på väg norrut, så jag och David övertalade dom att ta en liten paus så vi fick träffa dom. Ett kort möte, men väldigt trevligt! David och Mange pratade lastbilar, jag och Manges pappa pratade om hur fint det är i Jönköping, och att David borde behålla sin bil... ;-) Det blev som sagt inget långt möte, men långt nog för att ge mig hemlängtan! Jag vill åka till Sundsvall snart... :-)

Vi åkte förbi ICA och handlade lite, och sedan hem för att laga mat. Hockeyn var fortfarande inte slut, så vi kollade på förlängningen. Precis när jag hämtat min mat och satt mig till rätta så small det, och Modo tog hem kvällens seger! Oh yeah! Nu vill jag se dom ta hem det här på lördag, jag klarar inte en sjunde avgörande igen. Om dom inte vinner den vill säga. Då kanske jag kan tänka mig att klara av det... Men allra helst får de avgöra på lördag för min del... :-)

Nu ska jag stoppa ner maten i lådor, och sedan ska jag sova. David har redan lagt sig, men han har å andra sidan varit vaken sedan 2.30 eller nåt imorse. Inte svårt att tänka sig att han är trött.

måndag ska jag till arbetsterapeuten och få ett träningprogram för mina skrälliga handleder. Hoppas det hjälper. Sedan kommer Anna när hon slutat jobba för att få lite info om katterna, som hon så otroligt vänligt erbjudit sig att ta hand om medans jag är borta, om jag åker! Hallelulja :-)
tisdag är det dags för katternas vaccination, och eventuellt åker vi norrut redan då. Vi funderar på att övernatta hos Davids moster i Sthlm för att slippa åka härifrån kl 5 på onsdagmorgon. En sovmorgon är ju aldrig fel...! Vi får väl se vad det blir.
onsdag åker David till Chicago och sedan vidare till Vancouver en vecka senare. Och blir alltså borta fram till 2/6. Herregud vad länge det känns, även om jag inte riktigt har förstått "allvaret" i det hela än. Det känns inte riktigt på riktigt än. Men det känns ändå nervöst. Inte otäckt nervöst men min pojkvän ska ju faktiskt åka bort i 1,5 månad, och vi kommer inte kunna höras av så ofta som jag skulle vilja, så självklart känns det tråkigt. Men men, nu ska jag inte hänga upp mig på det, utan jag ska göra det bästa av dom dagarna som är kvar innan han reser.

Puss älskling, och godnatt alla ni andra

Kommentarer
Postat av: Magnus

Tjenis. hade väldigt trevligt ja oxå den lilla stund vi träffades på Eurostop =) men vi komme snart ner igen :)så håll ölen på kylnings ;-P

2007-04-14 @ 12:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0