It's good to be home

Ja, det är verkligen fantastiskt skönt att vara hemma igen. Hemma bra, men hemma bäst, lixom. Haha! Min säng, åhhh va gott jag har sovit inatt. Och precis som jag misstänkte så har katterna legat hos mig inatt, eller åtminstone när jag somnade och när jag vaknade.... hihi. Söta saker. Mycket större än vad jag kom ihåg.. Tänk att man blir så förvirrad bara för att man varit runt två "mini"-katter hemma i Sundsvall.

NYTT SEN SIST:



1. Min fina nya BjörnBorg-väska som kostade 124,50... Snacka om fynd :-)
2. Ljusfat och blockjus med möster som jag hittade på ICA Kvantum. Billiga, och passar dessutom bättre än dom röda lyktorna som jag haft uppe sen jul.
3. Mina nya solglasögon. Me like. (Trodde aldrig jag skulle äga, eller bära, ett par glasögon som ser ut så... Men blev väldigt fast vid dom! Billiga var dom med.)
4. Min gamla stereo som jag fick när jag fyllde typ 15 eller nåt.. Syrran kidnappade den när hon flyttade till Kalix, och hon har haft den sedan dess. Nu funkar, enligt uppgift, varken CD-spelaren eller en av bandspelargrejerna, men radion funkar! Och det var mest den jag ville åt, så därför fick den följa med ner till Jönköping.

Kommentarer
Postat av: Jim

Sådanna stora glasögon tycker jag inte om, vad är charmen? (Mer än att de är mer eller mindre inne, förstås.)

2007-04-30 @ 11:29:07
URL: http://www.jimweb.se
Postat av: Emma

Stora brillor är ju skönt.. man täcker hela ögat och man kan spana vart man vill ;)

2007-04-30 @ 11:41:04
URL: http://hayes.webblogg.se
Postat av: joanna

fin väska=)

2007-04-30 @ 16:49:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0