En riktigt härlig natt...?

Eller kanske inte. Jag sov inte många minuter inatt, pga tandvärk. Eländes elände, det är allt jag säger. Jag ringde banken, och banken berättade att CSN har delat ut pengar, likt tomten delar ut klappar på julafton. Hohoho, typ.

Klockan blev morgon, och eftersom jag inte har internet (så man kan söka nummer där) eller telefonkatalog, så knatade jag ner till folktandvården i Tenhult. Japp, nära och bra. Jag hade en väldig tur, för de hade precis fått ett återbud den tiden jag kom ner (8.30), så de släppte in mig; "Vi kan ju åtminstone ta några kort". Javisst, det gjorde dom. En av mina visdomständer var i dåligt skick (visste jag sedan innan, men har inte haft råd att göra något åt eländet), och eftersom patienten som skulle kommit efter återbudet inte hade kommit, så bestämde de sig för att dra den direkt. Och det gick väldigt bra faktiskt! Tandläkare "ruckade" på den en tre-fyra gånger, och sedan var den borta. Kändes inte alls. Inte alls som förra gången jag drog en tand.

Så, nu ca 6 timmar efteråt är jag ungefär 500kr och en tand fattigare, men jag lider inte för det.  Snarare tvärt om. Jag är fit for fight, jag kan gapa normalt, det gör inget ont alls (förutom liiiiite där tanden satt, men det är ju inte direkt konstigt), så jag ska snart försöka mig på ett litet mat-intag. Har ätit två bananer idag, så det börjar lixom bli dags. Nån slags soppa kanske? Äsch, jag går på Willys och ser vad jag hittar.

Ska skynda mig iväg till banken med, och se om de kan "låsa upp" min bankdosa. David tog fel dosa imorse, så min är numera spärrad.  Allt ordnar sig.

Jag är postiv idag! Ska passa på att beställa kursböcker sen med... Ciao!

Kommentarer
Postat av: Dennis

Ja men dig känner ja igen :)
hahaha! tog han fel dosa.... kan se framför mig hur han kliar sig i huvudet och inte alls kan förstå varför den inte går igång!!! :)
Jag flyttar nog upp på fredag.
dom är fina tandläkarna.... sist när jag skulle göra en rotfyllning, så slutade det med att han drog ut den.... efter den tredje gången, för då hade den spruckit... och jag hatar verkligen att gå till tandläkaren!

2007-08-29 @ 00:47:08
URL: http://blogg.aftonbladet.se/16759

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0