Första veckan avklarad!

Känslan i kroppen säger: Åhh va det här ska bli roligt, och SJÄLVKLART kommer jag klara av den här utbildningen! Helt annorlunda än efter första dagen, alltså.

Igår hade vi vårt första ridpass. Det var upplagt så, att vi fick varsin häst tilldelad till oss, som vi skulle rida en liten stund (ca 15 minuter) i skritt, trav, och galopp. Därefter fick vi byta häst, och göra samma procedur igen.

Min första häst var Clifford. En stor hopphäst, som jag inte alls kom överens med. Eller det funkade väl, men vi hade nog inte riktigt samma syn på livet. Jag var inte direkt nöjd, och kände nåt i stil med "Jaha, då har man glömt bort hur man rider med då oxå. Typiskt". Den känslan ändrades i hästbytet, fick en asmysig liten herre som heter Clemens, och helt plötsligt kändes det som man bara dansade fram. Helt underbar häst, så mjuk och lättriden! Trög, iofs, men då får man kämpa lite mer med drivningen istället. Ahh, jag är kär.

Och, jag är ett levande bevis på att 30 min icke-intensiv ridning kan ge träningsvärk. Aj oj aj.

Nu ska jag åka ut till Tenhult och plocka upp Sofie, vi ska gå på hästmässa! Yeeehaaaa!


Kommentarer
Postat av: Emmapemma

Fan vad kul för dig syster! =) Jag är faktikt sjukt avundsjuk! men du, du överger väl inte Diana va? :P

2007-08-25 @ 21:30:06
URL: http://conetti.blogg.se
Postat av: Erika

Jag saknar Diana så jag håller på att dööööö! Jag vill äga henne och ha henne här och mata henne med ett kilo morötter per dag! (nåja)

2007-08-26 @ 08:21:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0