Då var man på hemmaplan igen då!

Jepp, Erika är återigen i Sundsvall och gör stan osäker. Eller om jag gör den säker, jag vet inte riktigt. Resan igår gick bra, åkte från Jönköping kl 8 och kom fram i Sundsvall kl 16. Hade datorn med mig och kollade på ett antal avsnitt av Private Practice samt filmen North Country (som jag nu såg för andra gången). Men sen är det ju som det är med tåget, sista biten (eller första, beroende på vilket håll man åker ifrån) mellan Hudik och Sundsvall är ju som en riktig berg och dalbana. Det går upp, det går ner och man lutar i kurvorna. Jag är inte denna som brukar bli åksjuk, men det var ingen höjdare att sitta baklänges i den där berg och dalbanan. Jag är nog lite halvt åksjuk fortfarande. Hum hum. Men men, kom fram gjorde jag, och precis på utsatt tid med. Mor hämtade mig på tågstationen och sedan bar det iväg till Granloholm. Skönt att komma hem iaf.

Hur veckan ser ut har jag ingen aning om. Vet väl lite saker som jag ska eller vill göra, fast i vilken ordning eller om det blir av har jag ingen aning om. Men, here goes anyway:

Jag SKA:
Hälsa på farmor!
Träffa familjen såklart (Men det är ju jul och då är de flesta på samma ställe ändå, så det ordnar sig)
Gå ut med mina girls på juldagen :-D

Jag VILL:
Eventuellt och kanske men troligtvis så ska jag och syrran ha nån pysseldag, baka lussebullar, göra pepparkakor och kanske några knäck med.
RIDA! Vad är Sundsvall utan Diana? Undrar vad en privatlektion kostar?
Shoppa. Fast det går inte så bra att shoppa utan pengar.
Äta en kyckling-curry-baguett på... Café Brevé! Mmmmmums. Undrar om jag kan få en gratis?

Ja, det var väl ungefär så långt jag kommit i min planering. Inte alls lika fullspäckad som de andra gångerna jag varit hemma. Fast det är kanske skönt det med, bara vara hemma och ta det lugnt för en gångs skull... Fast jag är lite dålig på att ta det lugnt, jag är redan rastlös.. Hum hum. En extra resa upp till farmor kan la vara trevligt? Det är ju trots allt jul snart! Och hon blir ju bara glad. Får la se vad som händer.

Nu ska jag... öhh... äh jag vet inte. Jag har tråkigt. Ska kolla om lillasyster ska med till farmor, annars åker jag nog själv en sväng. Om mamma har lämnat bilen hemma vill säga. Fast det tror jag, för jag glömde lägga fram bilnycklarna igårkväll, och de låg kvar i min ficka imorse. Får väl gå ut o kolla.

Förresten så är det nåt konstigt vitt på backen här i Sundsvall. Har inte sett nåt sånt på länge, har glömt bort vad det är. Det ser ut som bomull, fast kallt. Spännande.

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Det är hockey också. Fast du kanske inte stannar så länge.

2007-12-19 @ 18:53:04
Postat av: Erika

Nej, stannar nog inte så länge, åker troligtvis hem antingen 27:e eller 28:e. Dessutom handlar det mer om ekonomi än hur länge jag stannar tyvärr.. :-(

2007-12-19 @ 21:08:15
URL: http://aliva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0