Denna underliga kropp....

Jag är less. Har inte mått 100% fysiskt bra på ett tag nu, och jag är trött på det. Magen har spökat rätt ordentligt, oavsett vad jag ätit. Jag har en knöl i armhålan som gör ont, jag tror det är ett bett eller nåt för det är en svart prick i mitten på knölen. Skumt. Även huvudvärk. Sen har jag en skum känsla i käken. Inte samma som när visdomstanden gjorde ont, utan detta är mer som...hmm... har ni ätit något som varit riktigt jobbigt att tugga? Så man blir alldeles trött i käken? Ungefär så känns det! Men jag har ju inte ätit något svårtuggat. Inatt kunde jag knappt ligga med höger sida ner i kudden för det gjorde för ont i käken. Helt sjukt, jag fattar ingenting.

Egentligen borde jag gå till tandläkaren. Jag har inte varit där på så länge. Men jag är rätt övertygad om att jag har hål nånstans, vore konstigt annars, men jag gruvar mig dels för att det kostar pengar som jag inte har, och dels för att jag är så sjukligt rädd för tandläkaren. Jag svimmar ju varje gång jag sätter mig i den förbaskade stolen. Fast man borde väl, innan tänderna ramlar ur...

Kommentarer
Postat av: emma

Uscha :( Hatar krämpor som aldrig ger med sig. Men som sagt... försök komma iväg till tandläkaren iaf när du har lite mer pengar. För det är INTE värt det om hålet blir så stort så det blir tal om rotfyllning... not nice.

2007-02-18 @ 12:59:57
URL: http://hayes.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0