Fortfarande brist på blogg-motivation

Länge sen jag hade sån här blogg-torka känns det som. Alltid finns det ju något att skriva om, men just nu får jag inte fatt på nånting.

Idag har jag spelat sims2. Alldeles för mkt. Jag har tre familjer.
1. Alex Nikon, sambo med Regina Tönsberg. 2 utflyttade barn, Daniel och Emil och tvillingsyskonen Pontus och Emilia
2. Daniel Tönsberg, sambo med Fia. Precis blivit föräldrar till Joel
3. Emil Tönsberg, nyligt utflyttad från universitetet. Raggar för fullt...

Intressant va?

Imorn är det tisdag. Då är det köööör igen! Jag längtar. Kanske ska träffa David en sväng när han jobbat klart, det vore trevligt. Men om inte annat så ska vi ju träffas....

... På onsdag. Då är det alla hjärtans dag. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den dagen. Å ena sidan tycker jag det är en överskattad dag som enbart är komersiell, men å andra sidan skulle jag nog bli lite besviken om jag inte fick träffa David just den dagen. Fånigt. Men jag är som jag är. Och jag återkommer med lite om Alla hjärtans efter onsdagen...Hehe.

Just nu sitter jag och kollar på hästhoppning. Finns inte mkt annat att göra. Är trött nu. Ska skicka ett sms till David och säga godnattt (fast han sover redan, gick och la sig vid 19:30 för han börjar jobba 3.30), och sedan ska jag lägga mig i sängen. Kan jag somna så ska jag sova, kan jag inte sova så ska jag läsa min bok. Är inte riktigt klar, men har inte långt kvar heller. Helt fantastisk bok. Återkommer om den när jag läst ut den, vilket borde vara snart. Då har jag iaf något "riktigt" att blogga om, istället för mina sims-familjer.
Galenskaper.

Kommentarer
Postat av: Emma

Hahaha! Har också varit gift med hon Regina, men det vart så mkt konflikter så min sim gjorde slut :P

2007-02-13 @ 00:12:30
URL: http://hayes.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0