Helgen som gick

... Var helt klart en trevlig helg. Jag kommer inte exakt ihåg vad jag/vi gjort, men det har iaf varit trevligt. Fredagen har jag typ inget minne av, haha. Måste väl betyda att jag inte gjorde nåt speciellt? Tror jag var hemma bara medans David grejade i lägenheten. Och ja just det, vi var ju hos Micke och Anna och blev bjudna på tacopaj, jättegott var det! Kollade även på Datemovie. Såg den för rätt längesedan med, och den hade inte blivit bättre denna gången heller. Men men, en filmkväll är ju aldrig fel!

Upp relativt tidigt på lördagmorgonen. Var på "Kvinnofrukost" med Davids mamma, mormor och några av hans mammas arbetskamrater. Det var som en föreläsning om 7 av bibelns kvinnor. Förstår att många tycker att det låter skittråkigt, men det var riktigt intressant! Religion är intressant! Duktig föreläsare, och så var det en tjej som dansade magdans med. Riktigt häftigt :-) Sedan hängde jag med Gittan på en liten shoppingrunda, jag skaffade mig några nya trosor, lite strumpor och schampo på EKO-hallen, billigt och bra. Hittade även ett billigt strykjärn, som gittan köpte till mig! 79kr för ett strykjärn, rätt överkomligt va? Väldigt snällt av henne, verkligen. Åkte vidare till Lily, Davids mormor, och fikade lite där. Trevligt. Nästa destination, kaxholmen. Handlade lite, åt en pizza, och sedan kollade vi på slutet av "Mannen som kunde tala med hästar" innan jag åkte hem till David för att bli hemskjutsad. Resten av lördagen var relativt ointressant, kollade på schlagern och sedan blev det typ sängen.

När jag vaknade på söndagmorgon vet ni som hängt med att jag hade lock för örat. Så, fram tills att jag skulle åka till kyrkan bestog tiden mest av förberedelser och diverse "knep" för att få bort locket. Det var inget som funkade. Väl i kyrkan utnyttjade jag locket till att sätta mig bredvid sopranerna, jag hörde ju ändå ingenting på den sidan, och ingen annan ville sitta där, så det är klart man ställer upp. Ställde även upp som ljusbärare när vi gick in och ut ur kyrkan, eftersom alla andra var så himla motsträviga. Finns inga frivilliga till nånting i den där kören! (Va bra, då kanske jag får sjunga solo fler gånger, hihi!) Sjungandet gick bra iaf, både för kören och för mig personligen. Jag är helt nöjd med min insats, rösten höll och jag tyckte faktiskt det lät riktigt bra, det lilla jag hörde av mig själv i högtalaren som var riktad mot kören. David filmade litegrann, dock inte mitt solo, så jag ska ta och lyssna på det sedan och se om jag fortfarande tycker att kören var bra ;-) Efteråt åkte vi till Lily och fikade. Jag var såå hungrig, hade ju inte ätit någon frukost eftersom jag var så nervös. Så några mackor och goda kakor satt verkligen inte alls fel :-) Vidare till ICA Maxi för lite shopping, sen åkte jag och David och hyrde film, och sedan hem för lite matlagning och mys. Stinas örtkykling och ris! Muuuums. Åt och kollade på The Guardin, riktigt bra film! Bättre än vad jag trodde, fast kanske liiiite långdragen. Men ändå riktigt riktigt bra. Gick och la oss vid 20, tidigt för mig, men sent för David som skulle upp och jobba. Jag var dock trött efter dagen, så jag hade inga större problem att somna.

Nu är jag vaken igen, vaknade först när David åkte till jobbet vid 3-tiden inatt. Själv klev jag upp vid 8.30, så jag sov riktigt länge med tanke på att jag gick och la mig så tidigt. Nu ska jag äta frukost, och kolla på den andra filmen vi hyrde - John Tucker must die. Yehaa.

Och förresten - Jag har fortfarande lock för örat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0