Nu är det gjort!

Nu är tanden borta. Jag hoppas verkligen att det var den som var orsaken till smärtan, så att även smärtan försvinner nu. Just nu känner jag ingenting, pga bedövningen antar jag, men jag märker väl senare hur det går.

Själva utdragningen gick väl sådär. Det gjorde förbannat ont, jag skrek rätt ut. "Gör det verkligen så ont? Ja då har nog inte bedövningen tagit riktigt än." Jag fick en spruta till, men sen fortsatte dom direkt så den hann nog inte direkt verka heller, så jag skrek lite till. Men till slut var den iaf borta. Och då kändes det inte så märkvärdigt längre. Men, det gjorde hur som helst fruktansvärt ont.

Priset för hela proceduren gjorde mindre ont, och var mindre blodig än utdragningen. 530kr, billigare än vad jag trodde det skulle vara. (Men ändå dyrt tycker jag, för typ 20 minuters arbete.)

Lite drygt en timme kvar tills jag får äta. Börjar bli lite hungrig redan nu faktiskt. Ska försöka sova/vila lite innan dess, är riktigt trött. Är väl spänningarna som släpper. Undrar hur ont munnen gör när bedövningen släpper? Den som lever får se. Men jag överlevde ju dragningen, så jag borde överleva när bedövningen släpper med. Eller hur?

Kommentarer
Postat av: Emma

Bra där!! Lite epa att de inte kollade att bedövningen satt helt dock! :S

Och ja.. klarar du den där smärtan så klarar du nog "efteråt"-smärtan med. Du är nog tipp topp tills på söndag! :)

2007-02-22 @ 11:39:06
URL: http://hayes.webblogg.se
Postat av: Pernilla

Mm skönt att dra ut tänder! Kommer nog gå bra med smärtan sen ska du se, för mig gjorde det fruktansvärt ont men jag drog 2 samtidigt så kunde inte tugga på nån sida. Men men ;)

2007-02-22 @ 12:14:55
URL: http://teoria.blogg.se
Postat av: joanna

jaha och nu tror du att jag ska våga gå till tandläkaren eller när du halvt dött av smärta=P

2007-02-22 @ 14:48:43
Postat av: Erika

Haha, förlåt Joanna, men du får säga till om att du ska ha gott om bedövning så går det nog vägen :-) Nu i efterhand har jag inte haft ont alls!

2007-02-22 @ 15:36:05
URL: http://aliva.blogg.se
Postat av: Madde

Nu känner jag mig lite lugnare (tro det eller ej!) för att dra ut tänder, har aldrig gjort det men jag vet hur rädd du varit, Erika och avskytt tandläkaren men jag har aldrig varit speciellt rädd förutom för att dra som jag bävar för. Nu känner jag mig lite lättad, tack :D

2007-02-22 @ 17:31:09
Postat av: Eva

Wow, hoppas du blir bättre nu då efter detta!!
Jag minns att jag hellre drog tänder än lagade när jag var mindre.. Skulle dra fyra tänder innan jag fick tandställning... fast å andra sidan så hade dom inte så långa rötter... hmm.. DUKTIGT ERIKA!!!!

2007-02-22 @ 22:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0