Hoppla

Jag har suttit och kollat på hästar på blocket nu. Fy vad ridsugen jag blir. En sak kan jag berätta, när jag kommer hem till sundsvall (förhoppningsvis nu i veckan!) så ska jag åka till SLRF och besöka min älskade Diana. Förhoppningsvis får man ta sig en ridtur med.

Vem eldar i en kyrka? Jag tycker det är hemskt. Kollar på lokala nyheter nu, och tydligen har det brunnit i Öxnehaga kyrka 15 eller 16 gånger på 5 år. Man har tydligen inte hittat några naturliga orsaker, men vilka naturliga orsaker kan det finnas till att samma kyrka brinner så många gånger? (Alltså, hela kyrkan brann inte, men att det brinner i olika rum i kyrkan). Det enda jag kan tänka mig är att någon har glömt att släcka ljus, för ljus brukar det finnas gott om i kyrkor. Men känns ändå osannolikt att man gjort det 16 gånger på 5 år... Hmmm....

Två nydesignade bloggar idag! Min är såklart finast, den som Emma har gjort. Men syster-yster har oxå fått nydesignad blogg, den är det dock jag som gjort :-) Den vart inte lika fin som min som sagt, men jag tycker ändå den vart rätt bra med tanke på att det är jag som gjort den, hihi :-)

Sundsvallsresa i veckan? Det kan bli sanning! Jag hoppas det iaf, längtar efter att få visa Sundsvall för David, jag vill visa honom vart jag kommer ifrån.

Och imorn då, vad är det för speciellt med imorn? Jooo, imorn har jag bott i Jönköping i ett helt år! Coolt.

Nere i småland finns det ett körsbärsträd som står i full blom. Coolt, fast sjukt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0